Curse of the Sea Rats - indul a Kickstarter

  • Írta: gorien
  • 2020. június 3.
  • Hír
Link másolása
A Curse of the Sea Rats rajzfilmes kalandjáték lesz, ami még műfajt is nevezett el magáról: ratoidvania. A játékban egy gonosz boszorkányt kell legyőznünk Írország titkokkal teli partvidékén, még az előtt, hogy örökre patkányok maradnánk.

A Pettons Studio tavaly augusztusban mutatta be először a Curse of the Sea Rats című játékát. A csapat jövő évre tervezi a „ratoidvania” alkotás megjelenését, és elindítottak egy Kickstarter-kampányt, hogy kis támogatást szerezzenek hozzá – az első mérföldkövet már egy nap után át is lépték.

A Curse of the Sea Rats egy kézzel rajzolt figurákkal operáló, nemlineáris kalandjáték lesz. A feladatunk egy csapat tengerész átkát megtörni, amely örökre patkánylétre kárhoztatja őket, hacsak nem szerzik vissza az admirális fiát és győzik le a gonosz boszorkányt.

Az 1777-es év Írországába helyezett, mesés világ hatalmas térképpel és sok titokkal kecsegtet. Négy különböző karakter közül választhatunk – vagy három barátunkkal karöltve helyi co-opban is nyomhatjuk. A fejlesztők szerint körülbelül 12 órányira tehető a történet játékideje.

Ha megjelenik (a Kickstarter alapján ez 2021 tavaszára várható), PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is játszhatjuk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...