Mozgásban a törölt Bosszúállók-játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 3.
  • Videó
Link másolása
A THQ annak idején maga is belekezdett egy Bosszúállók-játék munkálataiba, ez azonban sosem látta meg a napvilágot: a fejlesztőstúdiókat beszántották, a kiadó pedig tönkrement. Most belenézhetünk azért, hogy milyen lett volna.

Miközben a Marvel's Avengersre várunk, ne feledkezzünk meg róla, hogy annak idején mások is megkíséreltek tető alá hozni egy Bosszúállók-adaptációt. A THQ az első mozifilm érkezésére időzítette volna a maga játékát, amely egy belső nézetű, kooperatív módra kihegyezett anyag lett volna a Secret Invasion esemény alapján.

A fejlesztés végül sosem látta meg a napvilágot: a THQ pénzügyi problémái először a projekt lelövéséhez és a fejlesztők beszántásához vezetett, majd a kiadó is tönkrement. A licenceket a Ubisoft szerezte meg, így készülhetett el a Marvel Avengers: Battle for Earth, ami nem aratott éppen osztatlan sikert.

Mindezek ellenére az ObscureGamers jóvoltából belenézhetünk a törölt játékba, a tízperces felvételen Vasember, Amerika Kapitány, Thor és Hulk püföli a skrullokat derekasan. Habár a karaktermodellek egészen rendben vannak, a build erősen prototípusjellegű még: az ellenfelek a létező legegyszerűbben vannak megrajzolva, a pályákról hiányoznak a textúrák, a powerupokat pedig placeholderek helyettesítik. Na jó, a PvP DLC-t és skineket hirdető hírfolyam azért már ott figyel a főmenüben.

1.
1.
Slik
ezen nem sok sajnalnivalot latok hiaba early
szerintem az fps nezet max a vasembernel kap ertelmet, de ott is jobb kulsobol repkedni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...