Nyáron érkezik a Frostpunk utolsó DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
Egy rövid teaser keretében mutatta be a 11 bit studios a Frostpunk utolsó kiegészítőjét. Habár túl konkrétumot nem kaptunk egyelőre, az biztos, hogy a New Londont ért hóvihar elmúlásával sem lesz egyszerűbb a dolgunk.

A Frostpunk nyáron megjelenő kiegészítője korábban a Project TVADGYCGJR címen futott: a jó hír, hogy ezt még véletlenül sem kell megjegyeznünk, a csomag ugyanis On the Edge alcímmel kerül majd forgalomba. A bejelentés mellé egy rövid teasert is kaptunk a 11 bit studiostól, íme:

Az On the Edge-ről nem sokat tudunk egyelőre. Az biztos, hogy a története az alapjáték kampánya után, a New Londont ért hóvihart követően játszódik, és már most úgy tűnik, hogy nem lesz egyszerűbb az életünk attól, hogy túléltük a brutális megpróbáltatást. A készítők szerint újfajta kihívások, problémák és konfliktusok várnak majd túlélőinkre, ránk pedig egy teljesen új szcenárió egy új pályával és új mechanikákkal. 

A Frostpunk esetében az alapjátékot és a The Last Autumn kiegészítőt is teszteltük, fussátok át őket, ha kimaradt volna a cím!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...