A jövő év elején nagyot frissül az Elite: Dangerous

A Frontier Developments eddig Next Eraként hivatkozott az Elite: Dangerous következő nagyobb frissítésére, nem sokkal ezelőtt azonban formálisan is bemutatta a kiegészítőt. A jövő év elején érkezik az Odyssey.

Az eddigi legambiciózusabb kiegészítője lesz az Elite: Dangerousnek az Odyssey - legalábbis a Frontier Developments szerint -, amely 2021 elején fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A stúdió eddig Next Era frissítésként emlegette a fejlesztést, de egészen mostanáig nem részletezte, hogy mit hoz majd magával a mérföldkőnek szánt adalék.

Nos, talán a legtöbb rajongó annak fog örülni a leginkább, hogy végre gyalogosan is közlekedhetünk majd a felfedezhető planétákon, sőt némi belső nézetű harcra is számíthatunk, amelyhez felszerelést és fegyvereket kell szereznünk természetesen. A közösségi hubokként funkcionáló előőrsökön nem csak ezzel bíbelődhetünk majd, itt állhatunk össze más játékosokkal is. Természetesen megbízásokat is vállalhatunk, diplomáciai, kereskedelmi és harcra szólító feladatokat egyaránt kapunk.

Egyelőre a fenti trailerrel kell beérnünk látnivaló címén, a közeljövőben azonban bizonyára többet is megtudunk majd a kiegészítőről. Addig sem maradunk új Elite: Dangerous-tartalmak nélkül: a Fleet Carrier update nyáron érkezik.

20 komment - szólj hozzá!