Bemutatták a Project CARS 3-at, nyáron megjelenés

Lényegében nyílt titok volt, hogy készül a Project CARS harmadik része, a játék formális bejelentésére azonban egészen eddig várnunk kellett. Szerencsére a premier nincs már messze, még a nyáron rátaposhatunk a gázpedálra!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
#6: Nem tűnik rossznak,de remélem az AI-on kicsit javítanak megjelenésig,mert így első ránézésre nagyon vonatozik a gép.Végig egymás mögött mennek egy sávban.
A második rész valahogy nem tudott bevonzani.
#22
Grat, ebből is egy árkád fos lett. Eddig se volt HC sim, de azért bőven el lehetett vele lenni, leszámítva a bugokat és a nevetséges tócsákat illetve rázóköveket.
#21
Az első részben volt egy "bug", hogy folyamatosan írta a mentés-file-t, és nem csinált róla biztonsági mentést, szóval ha kifagyott a játék, vagy áramszünet volt, akkor az egész addigi haladásod ugrott. A másodikban még nem volt "szerencsém" tesztelni, ott viszont az időjárás idegesítő, esőben konkrétan vezethetetlen a kocsi, míg az AI mintha szárazon menne. Olyat azonban egyikben sincs, mint a játékmenet videóban, hogy félig rázókövön, padlógázzal nem csúszik ki a verda, mindegy milyen segítséget kapcsolsz be.
Majd meglátjuk...
#20
#17: Ritkán szólok,de komolyan gondoltad? Grafika elég jó, fizika még jobb. A WRC széria egy árkád közepes cucc.
#19
Na ezek is elkrvnak? Neműek volt hogy s Codmasters felvásárolta a csapatot?
#17
Nagy szimulátoros vagyok de a 2 rész el vette a kedvem meg a következő résztől is grafika fizika kritikán aluli volt mondom ezt úgy hogy vigan elvagyok pl a wrc szeriával és minden autossal szinte de ez ki verte a biztosítékot 3 nap alatt
#16
Én, amikor a 2-vel eluntam a szarakodást, minden vezetési segédletet maxra állítottam, így kaptam egy elég jó arcade autóversenyt. De aki szeret bütykölgetni, annak biztos több örömöt okozott. Kíváncsi vagyok a 3-ra.
#15
#10: Azért lehetett annyit bütykölni a beállításokkal, hogy nagyjából megközelítse az Assetto Corsa élményét, de e video alapján ez már nagyon nem lesz így.
#14
#13: Ők ígérték le a csillagokat az égről, én csak várom a fejleményeket.
#13
#12: Olyan szépen elkezdtünk a játékról beszélgetni, most miért kellett ezt?! :D
#12
Na és a mindent verő csoda Madbox konzoljukkal mi a helyzet?
#11
#10: Asszem hivatalosan is félszimulátor, ezért is örültünk PC részről, hogy a Forza és a Gran Turismo mellé jön végre PC-re is egy értelmesebb.
#9
#6: Szerintem a trailer is jó és a real gameplay is. Kösz a linket :)
#8
#6: Jaajj nee... ez a 240 km/h-nál kanyarban faralgatásból ítélve csúnyán arcade-os lett...
#7
#2: A közepesnél kicsit jobb. Ha szeretsz a beállításokkal szórakozni, csak azért, hogy vezethető legyen az autód, akkor ez a te játékod (kis túlzással)
#6
Gameplay. Na ez 200000000x többet ér mint a fenti video

https://youtu.be/BNh3klfx2Rk
#5
Az 1 és a 2 nagy kedvencem volt. Remélem a "Codemasters Company" feliratocska és a Grides trailer nem azt jelenti, hogy jön az arcade bohóckodás...
#4
#2: Szerintem tök unalmas trailer volt, a PC2 bemutatkozó és launch trailere is teljesen fasza volt, ehhez képest ez...

Attól még a játékra nagyon kíváncsi leszek, mert a PC2-t igencsak kedveltem.