Új kiadással bővül a Gear.Club Unlimited 2

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition az eddigieknél is valósághűbb versenyélményre helyezi a hangsúlyt. Részt vehetünk például a Le Mans-i 24 órás autóversenyen, miközben a keréktől az üzemanyagig mindenre figyelnünk kell.

Az Eden Games 2017-ben dobta piacra a Gear.Club Unlimitedet, a Nintendo Switch első igazi autóversenyzős játékát. Ezt 2018-ban követte a második rész, idén pedig egy bővített kiadást is megjelentetnek, ez lesz a Tracks Edition. A csomag azonban több lesz annál, mint hogy tartalmazza az alapjátékot és az azóta kiadott DLC-ket – realisztikusabb versenyélményt szeretne nyújtani.

A Tracks Edition legnagyobb dobása a Le Mans-i 24 órás autóverseny. Bár az még nem tiszta, hogy ez pontosan hogyan is fog működni a játékban, de a kvalifikáló futamoktól a végső versenyig játszhatunk rajta. Ráadásul figyelnünk kell benne a gumikra, az üzemanyagra, és más hasonló mikromenedzsment-funkciókat is felvonultatnak, amelyek nem voltak benne az eredeti játékban.

Le Mans mellett négy további pályát és öt versenyautót kapunk, valamint az alapjátékban szereplő tizenhárom autó motorversenyes változatát. A Gear.Club Unlimited 2 – Tracks Edition augusztus 25-én jelenik meg.

6.
6.
Ooorky
#5: Eshop, porsche dlc-vel.
5.
5.
Guba32
#4: Dobozosban vetted vagy eShopból?
A Grid kicsit steril,én is többet vártam tőle.Unalmas "kicsit",remélném,hogy később beindul,de tudom,hogy nem..
4.
4.
Ooorky
#3: Mert 5€ volt és Grid pc-n se tetszett.
3.
3.
Guba32
#2: Miért nem a Gridet vetted?
2.
2.
Ooorky
#1: Nem olyan rossz, mint amilyennek leírják (volt megjelenéskor).

Februárban vettem azóta kb. havonta jött ki hozzá egy patch, úgyhogy törődnek vele. Nekem jobban bejött, mint a Crew 2 Ps-en, egyedül az analóg ravaszok hiánya ront az összképen, de az nem a játék hibája.
1.
1.
Guba32
Az első részt vettem meg akcióban,hogy legyen v.mi autósom a Kartokon kívül,de ahogy kijött a Grid Autosport archiváltam is.Nem volt rossz,de jó se,a 2.-at a tesztek alapján már eszembe sem jutott.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...