Megjelent a Battlefield V utolsó frissítése

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Letöltés
Link másolása
Csöndben befutott a Battlefield V nyári és egyben utolsó frissítése, ami után a DICE már legfeljebb csak hibákat javítgat. A frissítés egy új és egy újragondolt pályával érkezik, valamint számos új fegyverrel és járművel.

A DICE áprilisban a Star Wars: Battlefront II-t engedte útjára, a mai naptól kezdve pedig a Battlefield V is magára maradt – megkapta utolsó frissítését.

Eget rengető újdonságokra persze ne számítsunk, nem érkeznek új frakciók, pályából is csak kettő, egy új és egy újradolgozott jut, de kapunk tizenhat új katonát, kilenc fegyvert, hat járművet, öt eszközt és három eddig nem látott gránáttípust is. 

Ahogy a Star Warsnál, úgy itt is marad akkora csapat, hogy támogassa az online funkciókat, és ha nagyon muszáj, hibát javítsanak. A jövőben várhatóak még kisebb-nagyobb (inkább kisebb) események, hogy fenntartsák a játék iránti érdeklődést, és e célból a heti jutalmakat is bevezetik.

A DICE egyébként nem verte nagy dobra a frissítés érkezését: blogposztjukban magyarázzák el, hogy épp történnek fontosabb dolgok is a világban (utalva ezzel az Egyesült Államokban zajló eseményekre), ezért nem kísérik promóciós anyagok a frissítés élesedését.

A Battlefield V ezzel kiteljesedett (már amennyire) PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

20.
20.
ollie92
#2: új battlefield csak jôvôre esedékes. Modern háborús, 2021 év végén jelenik meg.Kizárólag PS5, XsS és PC. Felnyomják a frosbite motort, nagyon durva lesz.
15.
15.
A 2018. november 9.-i megjelenésű játék, tehát megjelent 2020 június elején. Ha figyelembe vesszük az eddigi összes patch-et és tartalmat hozzá, akkor is kimondhatjuk, hogy ez ahogy 2018 végén is gagyi szar volt, 2020 derekán sem javult a helyzet semmi. Jó játék ez, csak éppen nem szabad rá pénzt adni.
14.
14.
Falcon
Jobb lenne visszatérni a városi harcokra mint a bf 3 és 4 volt ez a mezö /domboldalak téma nem volt nagy élmény
9.
9.
Ooorky
#7: Amilyen fanboy-kodást le szoktál tolni azt hittem 7/24-ben nyomod.
7.
7.
Lorthirash
Lehet elkezdem megint a multit.
6.
6.
Lorthirash
Egyébként ez egy elég tartalmas jó patch lett a végére.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...