Megjelent a Battlefield V utolsó frissítése

Csöndben befutott a Battlefield V nyári és egyben utolsó frissítése, ami után a DICE már legfeljebb csak hibákat javítgat. A frissítés egy új és egy újragondolt pályával érkezik, valamint számos új fegyverrel és járművel.

A DICE áprilisban a Star Wars: Battlefront II-t engedte útjára, a mai naptól kezdve pedig a Battlefield V is magára maradt – megkapta utolsó frissítését.

Eget rengető újdonságokra persze ne számítsunk, nem érkeznek új frakciók, pályából is csak kettő, egy új és egy újradolgozott jut, de kapunk tizenhat új katonát, kilenc fegyvert, hat járművet, öt eszközt és három eddig nem látott gránáttípust is. 

Ahogy a Star Warsnál, úgy itt is marad akkora csapat, hogy támogassa az online funkciókat, és ha nagyon muszáj, hibát javítsanak. A jövőben várhatóak még kisebb-nagyobb (inkább kisebb) események, hogy fenntartsák a játék iránti érdeklődést, és e célból a heti jutalmakat is bevezetik.

A DICE egyébként nem verte nagy dobra a frissítés érkezését: blogposztjukban magyarázzák el, hogy épp történnek fontosabb dolgok is a világban (utalva ezzel az Egyesült Államokban zajló eseményekre), ezért nem kísérik promóciós anyagok a frissítés élesedését.

A Battlefield V ezzel kiteljesedett (már amennyire) PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

21 komment - szólj hozzá!