Megjelent a Battlefield V utolsó frissítése

Csöndben befutott a Battlefield V nyári és egyben utolsó frissítése, ami után a DICE már legfeljebb csak hibákat javítgat. A frissítés egy új és egy újragondolt pályával érkezik, valamint számos új fegyverrel és járművel.
  • Írta: gorien

Kommentek

#21
#19: Köszi.
#20
#2: új battlefield csak jôvôre esedékes. Modern háborús, 2021 év végén jelenik meg.Kizárólag PS5, XsS és PC. Felnyomják a frosbite motort, nagyon durva lesz.
#19
#12: Párszor átcsinálták már. Jelenleg ami van, az a régi sebzésmodel alapján van.
0- kb 15m ugyanaz a sebzés, azon túl pedig 1 golyóval kell tôbb. Nem ugyanaz, mint régen, de legalább jobb mint a picsa decemberi patch után.
#18
#13: Na akkor adok még egy próbát. Köszi!
#17
#16: Na akkor ezek szerint neked is tetszett. A BF1 nekem jobban bejött és a BF5 első története megadta a hangulatot, de a másik kettő nem tetszett annyira. Nem voltak rosszak, de nem annyira adták viszont a The Last Tiger feltette az I-re a pontot.
Most először jobban várok BF részt mint CoDot :D
#15
A 2018. november 9.-i megjelenésű játék, tehát megjelent 2020 június elején. Ha figyelembe vesszük az eddigi összes patch-et és tartalmat hozzá, akkor is kimondhatjuk, hogy ez ahogy 2018 végén is gagyi szar volt, 2020 derekán sem javult a helyzet semmi. Jó játék ez, csak éppen nem szabad rá pénzt adni.
#14
Jobb lenne visszatérni a városi harcokra mint a bf 3 és 4 volt ez a mezö /domboldalak téma nem volt nagy élmény
#13
#12: Hamar meghalsz/halnak a népek. Headshot instant halál.
#12
Én egy ideje nem játszottam a multit, személy szerint azt a sebzésrendszert preferáltam ami legelején volt. Valaki erről mondana valamit, hogy most mi a helyzet? Mert ha még mindig 3-4 fejlövés kell bármiből kb. (december körül volt ilyesmi a helyzet) akkor hagyom a picsába...
#9
#7: Amilyen fanboy-kodást le szoktál tolni azt hittem 7/24-ben nyomod.
#7
Lehet elkezdem megint a multit.
#6
Egyébként ez egy elég tartalmas jó patch lett a végére.
#5
#3: Dehogy jobb csak konzolod kb mediumnak megfelelő beállításokkal fut a játék.
#2
#1: Azért ennyi idő után, még kontetntet tolni egy játékhoz, az nem semmi. Legalább két éve, hogy megjelent. Sajnos nem úgy sikerült, mint remélték, ezért is pihentették a szériát szerintem, és remélem egy nagy durranás fog jönni idén, vagy jövőre. Várjuk!