Mobilokra is beköszön a Slay the Spire

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Mióta elhagyta az early accesst, a Slay the Spire meghódította a PC-t, majd az Xbox One-t, a PlayStation 4-et és a Nintendo Switchet is, most pedig mobileszközökre tart. Előbb iOS-en teszi tiszteletét, az androidos változatra tovább kell várni.

Tavaly lépett ki early accessből a Slay the Spire, a Mega Crit Games gyűjtögetős kártyajátékokat és roguelike-okat ötvöző alkotása. A PC-s megjelenést konzolos is követte, sőt azóta maga a játék is tovább bővült: az eredeti három mellé egy negyedik kasztot is kaptak a játékosok. A fejlesztők Steam-blogposztban jelentették be, hogy már a csőben vannak a mobilos átiratok is.

Először az iOS-szel futó eszközök gazdái örülhetnek majd, mert az már kész van, és a hétvégi Guerrilla Collective-en jelentik be a megjelenés pontos dátumát. Az androidosoknak még kicsit várniuk kell, a fejlesztők szerint annak a változatnak a megjelenéséről még korai lesz beszélni.

Az iOS-es átirat 10 dollárba fog kerülni, és tartalmaz mindent, amit a PC-s változat (a modolhatóságot leszámítva), azaz a kétszáznál is több kártyát és a száznál több relikviát, amiknek a kombinálása tesz arról, hogy sokáig változatos maradjon a játékélmény.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...