Az Overcooked az Epic következő ajándéka

  • Írta: gorien
  • 2020. június 4.
  • Akció
Link másolása
Ha csütörtök, akkor újabb játékot ad ajándékba az Epic Games Store. Hiába váltak be azonban eddig a májusban kiszivárgott infók, ezúttal mégsem jött be a papírforma. Az ARK: Survival Evolved helyett az Overcooked lehet a miénk.

Hetekkel ezelőtt felkerült egy kép az internetre, amely lelőtte, hogy mely játékokat várhatjuk az Epic Games Store ajándékai között. Valaki vagy megelégelte, hogy minden kiszivárog, vagy csak változott az eddig pontos menetrend, de az eheti ingyenjáték nem az ARK: Survival Evolved lesz. Helyette a 2016-ban megjelent Overcookedot vághatjuk majd zsebre jövő csütörtökig.

Az Overcookedban a csapatmunka az elsődleges: barátokkal együtt egy konyhát kell működőképes állapotban tartanunk. Ebben a játékban a káosz garantált, ahogy össze-vissza rohangálva próbáljátok elkészíteni a megfelelő ételeket, megelőzve, hogy a felbőszült vendégek miatt korai nyugdíjba kelljen vonulnotok.

A jövő heti játék egyelőre nem ismert. Vajon mégiscsak kézhez kapjuk az ARK: Survival Evolvedot, csak egy kis késéssel? Vagy teljesen más vár ránk?

2.
2.
Chrysh
#1: Ha emlékezetem nem csal nem ez volt az első eset.
1.
1.
Gaboo77
Ezt egy bő éve már adták ingyen így. Nem értem, újraindul? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...