Ingyenes hétvégét tart a PUBG

  • Írta: szlav
  • 2020. június 5.
  • Akció
Link másolása
Ha szeretnétek kipróbálni azt a játékot, amely elindította a hatalmas battle royale-őrületet, akkor itt a tökéletes alkalom: a PlayerUnknown's Battlegrounds mától egészen a jövő hét elejéig nyílt kapukkal várja a PC-s játékosokat.

Habár a Fortnite, az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone hármasa mára egyértelműen letaszította a trónjáról a battle royale-játékok első igazi úttörőjét, a PUBG továbbra is komoly népszerűségnek örvend, annak ellenére is, hogy Brendan Greene agyszüleményén továbbra is ott virít a 30 eurós árcédula.

Ha ezidáig csak a beugró gátolt meg titeket abban, hogy kipróbáljátok a játékot, akkor most érdemes sietni, ugyanis június 8-ig szabad a pálya. A Steam könyvtárában található PC-s változat ráadásul 50 százalékos árengedménnyel tehető a kosárba, így érdemes most lecsapni a játékra, ha meggyőz benneteket a próbaidőszak.

A jelenlegi akciót leszámítva is mozgalmas időszak ez a PUBG történelmében, hiszen nemrégiben élesedett a régóta várt Ranked Mode. Ezzel a PUBG Corp. egy újabb lépést tesz az esportok felé, hiszen végre egy valódi kompetitív környezetet és hivatalos ranglétrát biztosít azok számára, akik igazán komolyan veszik a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...