Hamarosan folytatódhat a The Witcher forgatása

  • Írta: szlav
  • 2020. június 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy a legtöbb filmes produkció, úgy a Netflix Vaják-sorozatának második évada is takaréklángra került a koronavírus-járvány miatt. A hatóságok most enyhítenek a korlátozásokon, így hamarosan folytatódhat a forgatás is.

A Netflix-féle The Witcher hatalmas siker lett, így nem is volt kérdéses, hogy egy újabb évad erejére visszatér majd a széria. Sajnos, ahogy a legtöbb film és sorozat, a Vaják sem úszta meg a koronavírus hatására létrehozott korlátozásokat, így a forgatás határozatlan ideig szünetre került.

A Deadline jelentése szerint azonban az Egyesült Királyság nagyobb filmstúdiói zöld utat kaptak az újranyitásra, ez pedig remek hír a The Witcher-rajongók számára, hiszen ezzel újra megkezdődhetnek a második szezon munkálatai. Köztudott, hogy a széria első évada jórészt Magyarországon forgott, habár láthattunk lengyel, illetve spanyol helyszíneket is, a második évad felvételei viszont az Egyesült Királyságban, azon belül is első sorban az Arborfield Studios helyszínein készülnek. A produkciós csapat az év elején egy komplett középkori falut épített meg itt.

A munkálatokat illetően egyelőre nem érkezett hivatalos közlemény a Netflix felől, de akik követik Henry Cavill Instagramját, azok előtt nem titok, hogy a brit színész nemrégiben újra nekivágott a fizikai tréningnek.

2.
2.
Ruvik
Remélem összeszedettebb lesz mint az első évad. Látványban is lehet javulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...