Így száguld élesben a Project CARS 3

Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a Project CARS 3, a Slightly Mad Studios csapatának legújabb versenyjátéka. Azóta megérkeztek az első gameplay-felvételek is - lássuk tehát, hogyan is fest az anyag akció közben!
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
A 2-ben az üzemanyag szintjének állításán kívül nem sokat tudtam hozzátenni az autó beállításához, nem volt tőlük se lassabb se gyorsabb. Hiába próbaltam setupokat nézni a netről azzal sem volt változás. A Formula kategória vezethetetlen volt. A többi kategória viszont szerintem egész jól el lett találva. Persze PS fanboyként kicsit irigy vagyok a Forza szériára, de szerintem az új GT inkább megéri majd mint ez.
#10
#9: Azért mert az egy tökéletes játék
:)
#9
Én olyan szinten nem vagyok autós játék őrült, hogy nekem a Forza 6 még most is tökéletes :)
#8
Én bizakodó vagyok. Csak a 2-vel játszottam, nem volt nagy durranás, de jó pár órát elvoltam vele. Ha ez annál kicsit jobb, akkor oké.
Meglátjuk.
#7
#5: Talán Monacói futam? Nem vagyok biztos benne
#6
#3: Valóban az első GRID irányítását, azóta sem tudta semmi felülmúlni!
#5
Lehet én nem vagyok képben, de hol szoktak ilyen belvárosi sportkocsi versenyeket rendezni? A grafikáról annyi hogy az épületek ebben is túl sterilek, az alagútbeli fényviszonyok túl egyenletesek, fakók.
#4
Nem tudom ezt mire vélni...nevetségesen ostobán mozognak az autók.
#3
Mintha a Shiftet meg a Grid első részét látnám egyszerre,árkádhoz sokkal közelebb fog állni,de ha hasonlóan jó lenne az irányítás mint az első Grid akkor nálam befutó lehet.
#2
Èn nem hiszem, hogy a valóságban is így csúszkálnak az autók, legalábbis a tv-ben ez nem látszik a futamokon.
#1
"Örülhetnek a versenyjátékok rajongói" én eddig csak a szánalmat és a megvetés olvastam a game felé...