Online zajlik az idei Summer Games Done Quick

  • Írta: szlav
  • 2020. június 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Újabb éves videojátékos esemény, amelyet igencsak megbonyolít a COVID-19 járványa. A speedrunnerek nyári nagy dzsemborija, a Summer Games Done Quick is formátumot vált, így az idei rendezvény teljes egészében online zajlik majd.

Minden évben nagy ámulattal nézzük a Games Done Quick nyári közvetítéseit, hiszen amit néhány speedrunner leművel gyerekkorunk klasszikusaival, az egészen hihetetlen. Szerencsére az esemény idén sem marad el, csupán formátumváltásra érdemes számítanunk a koronavírus terjedését gátló intézkedések miatt.

A rendszerint stúdióban zajló, élő közönség előtt felvett közvetítés ezúttal jóval egyszerűbb formában tér vissza - a stúdió ezúttal kizárólag a közvetítésért és a műsor levezényléséért felel majd, a résztvevő játékosok pedig otthonról, az interneten keresztül csatlakozhatnak majd az eseményhez.

A Summer Games Done Quick 2020 Online augusztus 16-tól augusztus 23-ig tart, az esemény bevételei pedig az Orvosok Határok Nélkül szervezetét segítik majd.

1.
1.
Dresa
oh hát ez (is) nagy kár! Az egyik leghangulatosabb videojátékos esemény!! És imádom h az élő közönség mennyit hozzá szokott adni (egy egy ciki pillanatban megy a röhögés, és a nehéz pillanatokat mindig taps követ)..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...