Kiszivárgott a Dead Island 2 2015-ös változata

A mai napig várunk a Dead Island 2 megjelenésére, mindeközben a 4chan videojátékos boardját böngészők már javában játszanak a játékkal - legalábbis annak egy korai buildjével. Nézzetek bele ti is a videóra vett gameplaybe!

A minap a 4chan /v/ boardján napvilágot látott a Dead Island 2 egyik korai buildje. Bizony arról a hányattatott sorsú zombis játékról van szó, amit a Deep Silver felügyelete alatt eredetileg a Yager készített, 2015-ben azonban a kiadó és a fejlesztő elváltak, így 2016-tól a Sumo Digital folytatta a munkálatokat. Tavaly augusztusban aztán ismét fejlesztőt váltott a projekt - ezúttal a Dambuster Studios vette át a stafétát. Ezek után talán mondanunk sem kell, hogy nem számítottunk arra, hogy mostanában mozgás közben látjuk majd a játékot.

Márpedig a Dead Island 2 él... legalábbis egy korai, kezdetleges formában. A lent látható build még a Yager felügyelete alatt készült, s habár láthatóan hiányos, nagyon is emlékeztet az eredeti játékra, illetve a Riptide mellékágra. 2014-ben egyébként egy ehhez hasonló verziót túráztatott meg a Deep Silver és a Yager a sajtóeseményeken is, így néhányan már akkor kézbe vehették a játékot. Akárhogy is legyen, egészen biztos, ha egyszer elkészül a végleges játék, az legfeljebb csak nyomokban hasonlít majd az itt látottakra.

Legutóbb egyébként néhány hónappal ezelőtt hallottunk a Dead Island 2-ről, amikor is a Dambuster Studios friss álláshirdetéseket tett közre a játék fejlesztéséhez. Nem érdemes tehát végleg lemondani a zombihentelésről!

12 komment - szólj hozzá!