Ghost Recon: Breakpoint - úton a gépi csapattársak

  • Írta: szlav
  • 2020. június 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft eredetileg júniusra ígérte az AI által irányított bajtársakat, ez a frissítés azonban a koronavírus miatt csúszik egy kicsit. A várva-várt opciót a következő nagy frissítéssel egybegyúrva, július közepén kapjuk meg.

A Ghost Recon: Breakpoint számos hasznos frissítést kapott a tavaly őszi megjelenése óta, de immerzív mód ide, Friend Pass oda, továbbra is csúnyán lódítanánk, ha tökéletesnek neveznénk a játékot. Auroa szigete sokak számára egy teljesen magányos kalandot jelentett - egy olyan élményt, amit jócskán feldobott volna néhány gépi csapattárs jelenléte, ahogyan azt a Wildlandsben már megszokhattuk.

A Ubisoft hosszas huzavona után végül megígérte: akár három AI-kolléga is velünk tarthat majd, az ezt elhozó 2.0.5-ös frissítés azonban mégsem érkezik meg a tervezett júniusi dátum környékén. Az otthoni munkára való átállás a Ubisoftnál is felborította a munkaütemet, így a nyár elejére várt update elmarad, helyette viszont egy jóval nagyobb 2.1.0-s frissítést kapunk július közepén.

Ez az update hozza ugyebár az említett gépi csapattársakat, bugjavításokat és apróbb finomításokat, de itt találjuk majd a Gunsmith átdolgozott változatát és a legújabb PvP-frissítéseket is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...