Arénaharcokat hoz a Dauntless új kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2020. június 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of the Void nevű kiegészítővel bővül a Dauntless free-to-play világa. A sötétség erősíti meg a legyőzendő behemótokat, amelyekkel sorban kell megvívnunk az új, Escalationnek keresztelt játékmódban.

A Phoenix Labs a free-to-play Dauntless-szel olyan játékot alkotott, amely a hegyomlás méretű szörnyek legyőzését emeli a középpontjába, nagyjából mindenféle sallang nélkül. Ebben a posztapokaliptikus világban a játékosoknak a behemót nevű lényeket kell legyőznie, és míg a legnagyobbak afféle bossok voltak eddig, a legújabb kiegészítőben, a Call of the Voidban, egy halom gigászon kell átvágnunk magukat.

Az Escalation játékmód egyfajta arénaharc lesz: a behemótokkal egymás után kell megküzdenünk, a harcok között power-upokat kapunk, a küzdelem csúcsát pedig a Thrax nevű, új lény legyőzése jelenti. A korábbi tapasztalataink azonban cserben hagyhatnak minket, mivel az Umbral nevű árnyékenergia megfertőzi a már jól ismert lényeket is, így teljesen új ellenfeleket létrehozva.

A kiegészítő emellett gyakorlóteret is hoz a játékba, ahol a fegyvereket próbálgathatjuk, ráadásul új narratív elemekkel is bővül a sztori, amelyek a fejlesztők szerint a júliusi frissítésben egy komoly meglepetéshez vezetnek majd.

A Call of the Void kiegészítő június 11-én élesedik PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...