Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
#1: Akinek drága, annak ott a CFW, aliexpressrol meg lehet rendelni fake ring cont par dollarert, osztjovanugyis. Nyugaton meg nem nagy penz ez egy kis otthoni mozgasert cserebe.
#11
#8: Mondjuk esetleg ne válaszd ki szelektíven a legdrágább opciót a keresési találatok közül, és akkor látod, hogy 35k fölé nem nagyon megy az ára akció nélkül
#10
#7: Hát, mindennek olyan árat szabnak a cégek amennyiért el lehet adni. Van hogy kiveri a biztosítékot, de az N-nél többnyire “átcsúszik”. A Sony pl. rá..szott az arany áron árult Vita memóriakártyákra.
#8
#1: Nem akartam elhinni neked, hogy ennyibe kerül... Rákerestem, erre 190 euróért jött szembe a ringfit+game szett. Negyvenplusz százalékos akcióban.
#6
Nekem a LABO is nagyon bejött, de egyet kell értenem Ultimateval. Olyan pofátlan összegeket kérnek el mindenért, hogy hihetetlen. Legutóbb Wii packot vettem tőlük, azóta sincs konzolom mert nekem ez már luxuskategória.
#5
#4: Ráadásul nálunk mióta megjelent hiánycikk...
#3
#1: Itt a románoknál már kurva jó áron lehet 1-1 LABO szettet megvenni, ráadásul elég sok jót lehetett olvasni azzal kapcsolatban, hogy elég tartós is, annak ellenére, hogy "egy darab papír". Én ha lesz Switch, biztos be fogok rá nevezni, szerintem kurva jó móka a gyerekkel.

Az biztos, hogy a Nintendo kicsit olyan, mint ahogy manapság egy Fideszes elnökségi ülést elképzelek, ahogy bekokózva ülnek, röhécselnek, faszságokon brainstormingolnak majd amikor már a legelvetemültebbeknél vannak és valaki megszólal, hogy "Neeee, Viktor, ezt nem mered megcsinálni!", akkor Ő csak feláll és azt mondja: "Na fogd meg a sörömet!".

Na de a lényeg, hogy azért sokszor volt arról szó, hogy itt dobozos eladásokról van szó, ami pedig elég erős a Nintendonál. Talán te is mondtad nemrég, hogy ezek a dobozos eladási listák azért nem takarnak olyan irdatlan magas eladási számokat. De ha irgalmatlanok is a számok, a pofátlanságuk ellenére is azt mondom megérdemlik, mert zseniálisan éreznek rá arra, hogy tudják a platformukat vonzóvá tenni mint party játék, mint remek gamer szülő-gyerek játék, ott a sok kurva jó cím ami önmagában a hardcore gémereknek is vonzó tud lenni az egyedil gameplay-jel és remek alternatíva a casual brigádnak is. És akkor a handheld rész... Úgyhogy le a kallap részemről. Úgy basznak át, hogy te magad kéred, hogy vazelin nélkül dugják fel a furkós botot, és még könyörögsz a repetáért. :)
#2
#1: Hát egyrészt ez csak magyar viszonylatban pénz, másrészt meg legalább ennyit mozognak az emberek, még mindig jobb mintha ugyanezt az időt a kanapén aszalva töltenék