Brit toplista: élre tört a Ring Fit Adventure

Többször láttuk már, hogy a brit dobozos eladásokat mennyire befolyásolja, hogy éppen mi van készleten. Most például a Ring Fit Adventure mutatta meg, hogy volna igény rá, és mivel épp feltöltötték a polcokat, a toplista csúcsáig repült.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
#1: Akinek drága, annak ott a CFW, aliexpressrol meg lehet rendelni fake ring cont par dollarert, osztjovanugyis. Nyugaton meg nem nagy penz ez egy kis otthoni mozgasert cserebe.
#11
#8: Mondjuk esetleg ne válaszd ki szelektíven a legdrágább opciót a keresési találatok közül, és akkor látod, hogy 35k fölé nem nagyon megy az ára akció nélkül
#10
#7: Hát, mindennek olyan árat szabnak a cégek amennyiért el lehet adni. Van hogy kiveri a biztosítékot, de az N-nél többnyire “átcsúszik”. A Sony pl. rá..szott az arany áron árult Vita memóriakártyákra.
#8
#1: Nem akartam elhinni neked, hogy ennyibe kerül... Rákerestem, erre 190 euróért jött szembe a ringfit+game szett. Negyvenplusz százalékos akcióban.
#6
Nekem a LABO is nagyon bejött, de egyet kell értenem Ultimateval. Olyan pofátlan összegeket kérnek el mindenért, hogy hihetetlen. Legutóbb Wii packot vettem tőlük, azóta sincs konzolom mert nekem ez már luxuskategória.
#5
#4: Ráadásul nálunk mióta megjelent hiánycikk...
#2
#1: Hát egyrészt ez csak magyar viszonylatban pénz, másrészt meg legalább ennyit mozognak az emberek, még mindig jobb mintha ugyanezt az időt a kanapén aszalva töltenék