A Csernobil rendezője a The Last of Us-sorozatnál

  • Írta: gorien
  • 2020. június 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Amikor hírét kaptuk, hogy az HBO a The Last of Us adaptálásán dolgozik, már akkor tudtuk, hogy a Csernobil forgatókönyvírója fog dolgozni rajta. Most az elismert minisorozat rendezője erősítette meg, hogy ő is része a projektnek.

Három hónapja meglepetésszerűen robbant a hír: az HBO és a PlayStation Pictures a The Last of Us sorozattá adaptálásán dolgozik. Akkor annyit tudtunk, hogy a sorozat az első játék történetét fogja alapjául venni, a forgatókönyvért pedig a díjakat halmozó Csernobil írója, Craig Mazin és a Naughty Dog játékainak rendezője, Neil Druckmann felel.

A Discussing Filmnek hála újabb nevet ismertünk meg a stábból. A Csernobil öt részének rendezője, Johan Renck maga erősítette meg a vele készült interjúban, hogy része a projektnek. Ráadásul nemcsak executive producerként, de legalább a pilotepizódot rendezőjeként is. A svéd Renck egyébként zenészként kezdte a pályafutását, majd zenei videókat rendezett, és a Csernobil előtt olyan sorozatok epizódjain dolgozott, mint a Breaking Bad vagy a Vikingek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...