Madden NFL 21 - változtak a Smart Delivery feltételei

  • Írta: gorien
  • 2020. június 8.
  • Hír
Link másolása
Amikor az Electronic Arts bejelentette, hogy az idei Madden NFL Smart Delivery-támogatást kap, rögtön sikerült felzúdulást okozniuk, mert csak akkor élhettek volna vele a játékosok, ha 2020 végéig megveszik a játékot. Most meggondolták magukat.

Ugyan arra még mindig várhatunk, hogy mozgásban lássuk a Madden NFL 21-et, azt már a bejelentéskor megtudtuk, hogy Smart Delivery-támogatást fog kapni. Ezzel a konstrukcióval egyre több cég áll elő, aminek a lényege: elég megvenni az Xbox One-ra kiadott játékot, az pedig költségmentesen aktiválható lesz majd az Xbox Series X konzolon is.

Az Electronic Arts persze csavart egy egyedit a képleten, amit Dual Entitlementnek nevezett el: határidőt szabott a „felfrissítésre”. Nem meglepő módon ezzel kisebb felháborodást keltett a játékosok közében, erre pedig most reagált a cég.

Az eredeti elképzelés szerint a Madden NFL 21-et december 31-ig meg kellett volna venned, és csak 2021. március 31-ig aktiválhattad volna a következő generációs konzolon. Az EA ezt most megváltoztatta: az időkorlát a következő rész, azaz a Madden NFL 22 megjelenéséig tart. Ha bármikor megveszed a játékot és a Series X-et ez idő alatt, akkor rendelkezésedre áll a Smart Delivery.

Június 19-én lesz az EA Play Live, feltehetően azon már többet tudunk meg magáról a Madden NFL 21-ről, meg persze a kiadó más játékairól is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...