Leszámol a Microsoft az ajándék letöltőkódokkal

Nem verte nagydobra a Microsoft a Digital Direct nevű kezdeményezését, amelynek keretein belül nem ad többé letöltőkódokat az Xbox-konzolok mellé - az ajándékba járó tartalmakat a gépekhez köti ezentúl.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#13: Nem halál mindegy, mert ha te mástól veszed a kódot, nem pedig teljes áron a store-ból, akkor az bevétel kiesés.
pl. a neten többször eladott kulcsok is fejfájás és plusz support idő a Microsoftnak.
#13
Ebben az a legjobb, hogy a Microsoftnak az égvilágon semmi haszna nem származik belőle, cserébe a vásárló is meg van szívatva értelmetlenül. Még ha legalább azzal meg lehetne magyarázni, hogy a lépés legalább a Microsoftnak hasznot hajt, de még ez sem. Te kifizeted a gépcsomag árát, aminek része a letöltőkód és halál mindegy, hogy te váltod azt be, vagy valaki más.
#12
#4: Nekem olcsóbban ment el a gép, bár az enyém megjelenés kori, de így sem rossz üzlet ez. Meg elvileg kapunk hozzá 3 havi gamepasst is. És van egy új garis gépünk , amit mundjuk 1 év múlva is jó áron tudunk elpasszolni.
#11
#10: Gondolom nem kalkulálták bele a csúszást,a gép pedig már kész volt.De amúgy igen,be van aktiválva gondolom a játék és megjelenés előtt előtölti.
#10
De a CYBERPUNK 2077 csak szeptemberben jelenik meg..akkor hogy lehet, hogy forgalmazzák már a limited edition skinezett gépet,ha a game még sehol? Majd letöltöd szeptemberben??
#7
Viszlát olcsó cdkeys-es xbox gamek :(
#6
A témához meg, ez talán olyan “kicsomagolós” videósoknak is lehet rossz hír , ahol a kód egy kicsit nézőcsalogató is volt.... ( a sunyi boltos üzletelőket nem sajnálom )
#5
#4: Hát gratula, bevallom nagy volt a kísértés , de én azért mégis inkább a “letisztultabb” vagy “minimál” stílushoz vonzódom. Meg jön az új gen, addig már kihúzom ezzel :) Remélem az SX-ből is lesz skorpióhoz hasonló kiadás.
#4
#3: Szebb mint a képeken. A lézergravírozás a festéssel együtt teljesen olyan hatást kelt mintha külön panelekből állna a gép oldala.

Eddig én is egy Scorpion Edition büszke tulajdonosa voltam, de nem bántam meg a váltást, nekem ez a gép minden szempontból jobban bejön: jobban néz ki, kevesebb darab készült belőle és vagányabb a startup és shutdown hangja.
Plusz a régi gépen túl tudtam adni 70K-ért, az új meg most le van akciózva 100K-ra, így ha a játék meg az ajándék DLC árával is számolok majdnem 0-ra jöttem ki, szóval mindenképp megérte.
#3
#1: Milyen amúgy a gép élőben ? Nekem nincs szívem megállni a skorpiótól, pedig tetszik.
#2
Ismertem egy boltot, ahol a letöltőkódot kivették az ilyen gépekből és ha az ügyfél panaszkodott, elküldték neki. Ha az ügyfél nem panaszkodott, akkor meg értékesítették a kódot. Asszem ezzel ez a csalásmód bezárult :P
#1
A Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox mellé már így csomagolták a játékot meg az ajándék Game Pass-t.