Ingyenhétvégézik a Rainbow Six: Siege

  • Írta: gorien
  • 2020. június 10.
  • Akció
Link másolása
Közeleg a Rainbow Six: Siege következő szezonja, de előtte még kapunk egy esélyt, hogy kipróbáljuk a játékot. A hétvége alatt minden platformon ingyen játszható lesz a játék, és leárazások is várnak, ha a vásárlás mellett döntenénk.

A Rainbow Six: Siege-et öt éve látják el folyamatosan tartalommal, és hamarosan érkezik a következő szezon, az Operation Steel Wave. Ez idő alatt, aki akarta, már nyilván beszerezte, kipróbálta a játékot, de ha valaki még mindig nem szánta rá magát, azoknak a hétvége alatt, június 11-től június 14-ig újabb alkalma nyílik rá. PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is ingyenesen játszható lesz a cím.

A Ubisoft arra is gondolt, ha esetleg annyira bejönne a próbaidőszak, hogy szeretnél tovább játszani. Értelemszerűen minden elért teljesítményed megmarad, ha megvennéd a játékot, és most komoly leárazásokkal tudsz hozzájutni mind a PC-s Ubisoft Store-ban, mind konzolokon.

13.
13.
Obi Wan Kenobi
#12: Van benne valami.. egy sima shooter lett és elvesztette a taktikusságát, de tetszik ez a casualabb vonal, amennyit játszok igazából örülök, hogy nem kell órákon át tanulni a taktikákat :D
12.
12.
JohnSpartan
#10: Pont hogy egy kiválló játék volt még az első 2 évben és pont ezért mehetnek el a picsába a fejlesztők. Csak finomitgatni kellett volna azokat a pontokat ahol vérzett az elejétől kezdve. És mint ahogy írtam ez az a játék amit ahol lehet szídok mint a bokrot mert imádtam. Thx Ubisoft!
10.
10.
Obi Wan Kenobi
#9: De a hangsúly nem ezen volt, nyugodtan lehet szerintetek egy szar, eltérő véleményre szükség van különben diktatúra.. elfogadom a véleményeteket.
A gond akkor van ha valaki megszállottan nyomja a bullshitet.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
8.
8.
JohnSpartan
#7: Ha annyi időt beleőltél volna mint én ebbe a játékba és nem a fejlődést látod hanem egyre jobban elbasszák akkor értenéd. És itt a legkevesebb a skin választèk és azok vásárlása... nekem is volt benne nem 1 karakterre farmolt és vásárólt skinem.
1.
1.
JohnSpartan
Ha fizetnének sem tenném vissza a masinára ezt a szutykot, nem hogy még játszak is vele. 5 éve nyomjàk tele tartalommal... jah jah... csak abból 3 év kuka. Ez az a játèk amit bárhol, bármikor szívesen szétkapok atomjaira!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...