Ingyenhétvégézik a Rainbow Six: Siege

Közeleg a Rainbow Six: Siege következő szezonja, de előtte még kapunk egy esélyt, hogy kipróbáljuk a játékot. A hétvége alatt minden platformon ingyen játszható lesz a játék, és leárazások is várnak, ha a vásárlás mellett döntenénk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
#11: Úgy látszik a szövegértésed egy nyolcéves szintjén van. Semmi baj, talán még fejlődhetsz..

Egyébként én vagyok szerintem az egyetlen, akit ez az egész mozgalom a legkevésbé se érdekel. Nem megyek se ellene se mellette, csak nem érdekel. Ha lehetne én a rendőrség összes eltussolt ügyét venném elő (nyilván információ hiányában ez lehetetlen), és nem csak a feketéket, hanem rassztól függetlenül, az összes rendőrt aki visszaélt a hatalmával.
#13
#12: Van benne valami.. egy sima shooter lett és elvesztette a taktikusságát, de tetszik ez a casualabb vonal, amennyit játszok igazából örülök, hogy nem kell órákon át tanulni a taktikákat :D
#12
#10: Pont hogy egy kiválló játék volt még az első 2 évben és pont ezért mehetnek el a picsába a fejlesztők. Csak finomitgatni kellett volna azokat a pontokat ahol vérzett az elejétől kezdve. És mint ahogy írtam ez az a játék amit ahol lehet szídok mint a bokrot mert imádtam. Thx Ubisoft!
#10
#9: De a hangsúly nem ezen volt, nyugodtan lehet szerintetek egy szar, eltérő véleményre szükség van különben diktatúra.. elfogadom a véleményeteket.
A gond akkor van ha valaki megszállottan nyomja a bullshitet.
#9
#8: 800 órám van benne.
#8
#7: Ha annyi időt beleőltél volna mint én ebbe a játékba és nem a fejlődést látod hanem egyre jobban elbasszák akkor értenéd. És itt a legkevesebb a skin választèk és azok vásárlása... nekem is volt benne nem 1 karakterre farmolt és vásárólt skinem.
#7
#6: Valamiért nem értem, hogy lehet utálni valamit annyira, hogy minden poszt alá kommenteld, hogy szerinted mennyire szar. Majdnem mint crytek baszki.
#5
#4: Nem értem miért személyeskedsz, de ahogy gondolod. Legutóbb leírtam az ellenvéleményem, veled ellentétben nem fogom skandálni hangosan, mint a véresszájú aktivisták.
#3
#2: És megint itt vagy
#1
Ha fizetnének sem tenném vissza a masinára ezt a szutykot, nem hogy még játszak is vele. 5 éve nyomjàk tele tartalommal... jah jah... csak abból 3 év kuka. Ez az a játèk amit bárhol, bármikor szívesen szétkapok atomjaira!