Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 10.
  • Akció
Link másolása
A múltkori rossz hír után, miszerint hét játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass, ezúttal szerencsére jó hírrel szolgálhatunk: tizenegy új címmel viszont bővül a Microsoft előfizetéses szolgáltatása.

Három nappal ezelőtt jelentkeztünk a hírrel, miszerint hét játéktól megszabadul az Xbox Game Pass, most azonban pont az ellenkezőjéről írhatunk - tizenegy új címmel bővül a hónapban a Microsoft eddig is roppant meggyőző szolgáltatásának a felhozatala:

  • Battlefleet Gothic Armada 2 (PC) - június 11-től
  • Battletech (PC) - június 11-től
  • Dungeon of the Endless (Xbox és PC) - június 11-től
  • No Man's Sky (Xbox és PC) - június 11-től
  • Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix (Xbox) - június 11-től
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (Xbox) - június 11-től
  • Thronebreaker: The Witcher Tales (Xbox) - június 18-tól
  • Bard's Tale Remastered and Resnarkled (Xbox és PC) - június 18-tól


Június 11-től ezek mellé az xboxos előfizetők ingyen játszhatják a The Elder Scrolls Online: Morrowind kiegészítő újdonságait, valamint június 16-tól mindkét platformon előretelepíthető lesz a július 28-án megjelenő Grounded.

21.
21.
godach
Nem tudja valaki, pontosan mikor élesedik? :D
20.
20.
adamsfamily
#17: Nekem a Netflix az 1 hónapos próbaidőszak után lemondásra került.
Végig néztem rajta a Witchert és a Lost in Space 2. szezonját,amikor 2 hétig szabin voltam.
Az az igazság,hogy rengeteg pénzt el lehet szórni ezekre a szarokra.
Nekem nagyjából a live gold és az ea access az,ami átment a rostán,de az előbbit felesben fizetem az egyik rokonommal.A Humble Choice még amit néha fizetek,néha nem,de az is az utolsó 5-6 hónapban szüneteltetve volt,mert semmi olyat nem adtak,ami érdekelt volna(vagy ha érdekelt is,már meg volt).
17.
17.
#15: Sajnos nekem is be kell látnom, hogy a sok előfizetés felesleges.Megy a netflix... hetente 1x bekapcsolom a tv-t, megy az origin, mert fifa...2 hetente fél órát játszom is, megy a wow....heti 3 alkalom.....megy az EVE ....5 naponta feltöltöm az Athanort benzinnel.... .Tök felesleges az összes.
16.
16.
#4: Hát nem vagyunk egyformák, szar előfizetéses hülyeségért aminek egyszer vége szakad elajándékoztad a gépeid? Én azóta bánom, hogy hülye voltam és a ps3-at eladtam, hogy vegyek egy ps4-et, életem egyik leggagyibb döntése volt, de csak pár év múltán jöttem rá :D és már nem vettem újra 3-mast, hanem pc-t...de akkor is sajnálom.
12.
12.
godach
#11: Nekem még egyelőre fut a Humble, de szerintem elhagyom mint a GOLD és PS+-ot és marad a Now és GP :D
11.
11.
PaprikaJancsi
Leginkább a PC-s játszás elsősorban a Humble Monthly miatt volt vonzó számomra, sok jó játék alacsony havi áron. Amióta viszont kijött a Gamepass PC-re egy hónapot sem vásároltam meg a Humble Monthly-ből, amire még egy erős áremelés is került. Számomra a PC gaming egyenlő lett a Gamepass-al egy-két multiplayer játszást kivéve (Valorant, Warzone, stb.). Fél se tudnám sorolni, hogy mennyi játékot vittem végig a Gamepass-on belül. Remek szolgáltatás! :)
10.
10.
godach
#7: Éves szinten a PSNow árát többszörösen elköltöttem a "majd pótolom" dobozos játékokra, amik vagy azóta is ott rohadnak a polcon vagy elajándékoztam menet közben. Nekem ez a kényelem, simán megéri ennyiért.
7.
7.
#4: Mert azért azt is vedd figyelembe, hogy amíg ott rohadt a PS360 és a lemezek meg a drótok, addig az totál ingyen volt havonta is meg évente is.
6.
6.
#4: Én sem mondom, hogy nem szeretem, mi több, nekem is vannak PS-es gyökereim és ebből a szempontból meg is tudom érteni a dolgot. De nagyon sok jó szolgáltatás van és mindegyik havidíjba kerül. Ez korunk velejárója, mint a Netflix, Disney, Amazon Prime, Spotify, stb. Ezek összessége egy jó kis havidíj összeg, amit soha senki nem fog elfelejteni levonni. Ha fennáll egy olyan eset, hogy ezek közül válogatnunk kell kisebb kiadási szándék nyomán, vagy csak egyszerűen nem akarjuk a kihsználási időnk függvényében mindet egyszerre fizetni a végtelen pénzünkből, akkor szelektálni kell. Ilyenkor van, hogy az ember eldönti, hogy mi kell valóban és mi az amit nem választ. Vagy fenntartja mind a kettőt/hármat ugyan abban a kikapcsolódási kategóriában és végül is csak a díjakat fizeti, de nem használja a szolgáltatást.
5.
5.
#3: Tiszta dráma, szerintem is. És akkor még bele sem kevertem, hogy ez a <3 Phil <3 mekkora egy nagyágyú, ugyan úgy egyedül csinál mindent, mint Kojima San.
4.
4.
godach
#2: Én szeretem a PS Nowt is. Tökéletes volt arra, hogy elajándékozzam a ps3-at mint ahogy a GP arra hogy a 360-at.
3.
3.
Ooorky
#2: Ez olyan szép volt, ejtettem egy könnycseppet.
2.
2.
Meg azért a kis Micro mindig olyan címeket tol be PC-re, amit tényleg a PC-sek szeretnek. Nem minden nagyágyú jön, pl a Devil May Cry 4 nem jött a PC pass-be , csak xbox-ra, de mindig vannak helyette jó kis játékok is, amik jellemzően a PC-s vonalat erősítik. Az ilyen Dungeon of the Endless és a Bard's Tale simán gépes játék és abszolút vérbeli nemkonzol-antikonzol címek. De nem csak, hogy ilyen tudatosan végiggondolt tartalom érkezik lépten nyomon, de ahogy PC-re is jönnek a konzol eredetű játékok (Forza, Gears, stb), úgy konzolra is érkeznek a PC-s eredetű címek. Age of, Micro repülő szimulátor, Wasteland. És ez ez nagyszerű dolog. Mindegyik darab megjelenés napjától kezdve úgy megcsinálva, hogy gépen és konzolon is tökéletes legyen az irányítás, de úgy, hogy xbox-on bill+egér ugyan olyan jól működik ugyan abban a játékban, mint PC-n a gamepad.

Hát igen, ahogy mondta is a Microsoft: This is for the players...

Kompatibilitás, új megjelenések ténye és hozzáállás terén jobbnak tartom a Micro szolgáltatását a jövőbe mutató mivolta miatt, mint a PS Now-t, ami egy múltba révedő, amolyan nosztalgia szolgáltatás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...