A Battlefield 6 visszatérne a modern hadviseléshez?

Ahogyan egyre közeledünk a hamarosan esedékes EA Play Live rendezvényhez, úgy egyre inkább szállingóznak a Battlefield 6-ról a pletykák. Most lehet, hogy kiderült, hogy melyik korszakban fogunk háborúzni a következő részben.

Nem sokat tudunk egyelőre a Battlefield következő részéről, csak annyira tippelhetünk nagyobb eséllyel, hogy már a következő generációs konzolokra (is) érkezik majd - talán már jövőre.

Azonban most egy, a Twitteren elindult beszélgetésből lehet, hogy legalább a korszakot megtudtuk, amiben a következő epizód játszódni fog. Még május 8-án Tom Henderson - aki korábban valós infókat szivárogtatott ki a Call of Duty: Modern Warfare-ről - válaszolt Usman posztjára, aki többek között a Battlefield 3 és a Call of Duty: Modern Warfare 2 miatt volt nosztalgikus hangulatban. "Akkor nagyon boldog leszel a jövő évben" -írja neki Tom.

Majd ezek után Jeff Grubb, a VentureBeat újságírója is egy rövid és lényegre törő "yup"-ot válaszolt NESbotnak a tegnapi nap folyamán, aki egy bennfentes Battlefield 6-szivárogtatással kapcsolatos cikket osztott meg.

Ez még persze nem jelenti azt, hogy a Battlefield következő része garantáltan visszatér a második rész által bevezetett hadszíntérre, de eggyel több indok, hogy a modern éra kedvelői bizakodhassanak.

14 komment - szólj hozzá!