Yakuza: Like a Dragon - friss gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. június 11.
  • Videó
Link másolása
A japánok már január óta nyúzzák a Yakuza-sorozat legújabb mellékágát, nekünk azonban még egy kicsit várnunk kell a megjelenésre. A nyugati lokalizáció az új konzolokkal érkezik majd - lássuk, hogy mire számíthatunk!

A Yakuza-széria nyolcadik üdvöskéje szakít az eddigi szokásokkal: Tokió helyett ezúttal Yokohama utcáit járhatjuk körbe, a főszereplőnk Kazuma Kiryu helyett Ichiban Kasuga lesz, és még a harcrendszer is alaposan átalakul, ezúttal körökre osztva szórhatjuk majd a pofonokat - szerencsére az elmebeteg minijátékok nem mentek sehova!

Ahogy azt azonban sajnos már megszokhattuk, hozzánk csak némi csúszással érkezik meg a játék. Pontos premierdátumot még nem kaptunk, a Sega ígéretei szerint azonban a Yakuza: Like a Dragon az Xbox Series X (és vélhetően a PlayStation 5) első napi kínálatát erősíti majd. A játék természetesen megjelenik majd PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

4.
4.
PS4jacksony
Ez jobb is ha ott marad nekik....
3.
3.
TrishtanAG
#1: És még az is Sega-játék valamilyen szinten :).
1.
1.
DragonBleacPiece
nekem a valós idejű bunyó sokkal jobban bejött eddig , de itt is a kezelőfelület tetszik nagyon ..hmm hmm melyik játékra is emlékeztet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...