Death Stranding - itt a hivatalos gépigény

A nyáron PC-re is ellátogató Death Stranding megkapta a hivatalos gépigényét, amely - ha beérjük a PS4-es verziónál kicsit rondább látvánnyal - határozottan barátira sikerült. Természetesen az erősebb konfigokból is profitál majd a játék.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#21
#19: Ahogy mondod
#20
#18: Én meg pont azokat nem tudom kontrollerrel nyomni, amikben csinálni is kell valamit. Az ilyen konzol szerű fps-ek, ahol állsz te is meg az ellenfél is, és nyomod autotargettel a falon áttetsző ellenfeleket jól megy vele, de ahol harcolni kell, ott kell a billegér, mert lehetetlen bizonyos dolgokat összehozni.
#18
Törölt felhasználó
#11: En mondjuk az olyan fps-t amiben mar tul sok a mozgasfajta, dashelesek, stb azt mar nem tudom eger billel nyomni mert melyik ujjammal hogy nyomjam mar, ilyenkor elokerul a controller. Amugy alapbol fps es rts eger bill kombo, tps, autos, stb az meg kontroller.
#17
A generáció egyik legjobb játéka.
#16
#15: Teljesen más élmény amúgy. Mondjuk egy reflex FPS-t én sem tudnék elképzelni (CS1.6, UT, Quake3) de minden más "megyen" :D
Stratégiáról meg álmodni se tudtam volna, viszont a Halo Wars...
Na azt végigtoltam boxon, meglett PC-re Definitive Editionba és kezdés után zavart az egér így bekapcsoltam a kontrollert :D
#14
#13: Jaja, szuper, már csak várni kell egy 1$-os bundlera
#13
Ez jó hír akkor a Horizon is el fog futni egy hajsütővason is mert az is decima engine-es
#12
Ez a config egy vicc (az 1080p60fps), egy kávéfözőben is komolyabb hardware van!

Kontrollerről meg annyit, hogy van két gep + két laptop a családban, mégis van két 360-as és egy x-es kontrollerünk. Én utálom, de a kölök van amit szívesebben játszik azzal. Pláne ha a boxos haverokkal partyban játszik, előkerülnek a kontrollerek...
#11
#7: Én el se tudtam volna képzelni, hogy megtanulok egyszer FPSt konzolon játszani. Azt meg hogy élvezni is fogom, végképp.
Most ott tartok, hogy sokszor hátradőlve a PC-n is a box kontrollert veszem elő és úgy játszom FPSt is.
Máglyára velem xD
#10
#7: Szerintem is sokkal jobb az egér-billentyűzet kombo...
... az irodai melóhoz :D
#8
#7: Én jól tudok játszani kontrollerrel és billegérrel is és mindig ránézésre döntöm el egy játékról, hogy melyiket választom. A Death Stranding-et pl egyértelműen kontrollerrel kezdeném el és ha beválna nem változtatnék. Bár szerintem a rezgő ravaszokat nem fogja támogatni a játék, pedig az is sokszor jól hozzáad a hangulathoz. Persze egy jól megcsinált sima rezgős funkció is dobhat sok játékon. Meg az az igazság, hogy egy konzol gyökerű játékot mindig lehet majd kontrollerrel is jól irányítani.
#7
Törölt felhasználó
#2: Mondjuk én kifejezetten utálom.Pont fordítottam látom, hogy lehet azt a vackot kezelni?Egér billentyű.De természetesen mindenkinek más.
#6
#5: Őöööö... mondjuk az nekem pont nincs meg és beégek, mert az nem magyar feliratos? ... Megnéztem, igazad van. Heavy Rain-ben nincs magyar ott sem. Akkor a lényeg az, hogy amiben volt, abból nem szedik ki külön a PC verzió kedvéért. Nem is tudom, hogy annak mi értelme lenne.
#4
#3: Szerintem igen. Legalábbis Epic-en a Heavy Rain, Beyond és a Detroit is magyar felirattal jött alapból, nem szedték ki belőle külön.
#3
Vajon kap magyar feliratot pc-n is?
#2
#1: Hát, ilyen játékokat szerintem a legtöbben Pc-n is controllerrel játszanak.