Így fest majd a PlayStation 5

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Hardver
Link másolása
Tegnap kisebb meglepetésre magát a PlayStation 5-öt is megmutatta a Sony a bemutatójában, egyúttal pedig az is kiderült: lemezmeghajtó nélküli változat is érkezik a konzolból.

Mivel a Sony a játékokra hegyezte ki a tegnapi műsorát felvezető kommunikációt, a legtöbben arra tippeltek, hogy a PlayStation 5 konzol maga még nem kerül elő - ehhez képest lehullott a lepel a masináról, sőt annak hivatalos kiegészítőiről is.

A legfontosabb: az erőteljesen routerre emlékeztető gépből két variáns kerül majd boltokba az idei év végén, az úgynevezett Digital Editionből kimarad a lemezmeghajtó. A bemutató után kiadott rendereken látszik, hogy a konzolt állítva és fektetve is használhatjuk majd, ezenkívül mindkét modell elején helyet kapott egy-egy USB-A- és USB-C port is.

A PlayStation 5 pontos megjelenési dátumáról és árazásáról nem esett szó.

64.
64.
Sitting in it if you arrive bbva compass atms
somewhere with it, put it in the parking lot/garage and you're done.
61.
61.
zozo76hun
#59: helyes! a lapos mell olyan mintha nem lenne... :)
60.
60.
delphijos
57.
57.
zozo76hun
https://i.redd.it/n7a8r2kwyf451.jpg
55.
55.
JinjeR
Na erről van itt nagy baszó..!! :D
Rohadtul tetszik ez a futurisztukus design!
Végre meg merték lépni azt amit már eddig is kellett volna,hogy elhagyják az unalmas letisztult formát, és valami újat, merészet csinálnak.
Pedig az új Box kinézete után voltak kétségeim,de szerencsére nem követték a rossz példát...
Lehet nem birok 1 évet várni a vétellel, főleg ilyen játékok mellett..

Rulez!
54.
54.
Falcon
Nekem pozitív az összkép rosszabbra számítottam azt hittem mindenki a lemezes gép asszimetrikus formájára fog majd panaszkodni
Én részemről mind a kettőt megveszem de idén x box nak szavazok bizalmat ps5 2 év múlva valami gyújtöi limitált kiadást ha lesz joo
gran turizmon meg egyenesen elszörnyülkődtem mintha a gt 4 et lattnám több poligonnal botrányos
52.
52.
Marcus88
#49: Most egy autót amivel mész az úton és mindenki lát hasonlitasz egy szobába való szórakoztatóipari cikkel amit meg épp csak a haverok barátok?
Elég rossz hasonlat!
51.
51.
Nothing
Nem kicsit futurisztikus az ötös számú versenyző külseje!
Nekem első blikkre tetszik, bár jó darabig úgysem tudom majd megvenni, szóval kíváncsian várom a slim verziót úgy 3-4 év múlva...
50.
50.
Northlorien
#49: Mindennél fontos, hogy hogy néz ki. Nem erről beszéltünk, hanem arról, hogy nem ez döntő kérdés, hogy hogy néz ki. Ha az Xbox szarul lenne összerakva, akkor értelemszerűen a PS-nél van a plusz pont - Legjobb tudomásom szerint azonban az Xbox meglehetősen okosan van megtervezve. Az is egy preferencia, van aki tele RGB-zi a PC-jét, és van aki beszerel inkább két ventilátort pluszba, mert tudja, hogy a teljestmény jobb lesz úgy. Autós hasonlatnál maradva, igen fontos hogy elvigyen A bol B-be. Ez az első, utánna jön, hogy ezt a lehető legbiztonságosabban tegye, azután a felszereltsége, és ha ezek mind passzolnak akkor a Design. Nekem pl rettentően tetszenek az új Mazdának a designja, és kurva jó kocsik tesztek alapján is, viszont sok rozsdázik belőle, az új tipusokból is. Ebben az esetben lehet hogy meggondolom, hogy tuti Mazdát vennék-e, és nem egy Toyota Corollát, vagy hasonlót aminek nincs ilyen típushibája, és megbízható. Egy Merci. vagy Porsche vagy BMW, nemcsak a designban kiemelkedőbb, hanem az fentebb design előtt leírtak mindegyikében, ezért nem jó a hasonlatod.

Nem vagyok autóbuzi könyörgök, nehogy belemenjünk preferenciákba, csak szemléltetni akartam a dolgot.

49.
49.
zozo76hun
#43: vegulis teljesen igazad van! nem a kulso a lenyeg. egy autonal sem szamit, csak az hogy elvigyen A-bol a B-be, hasznalat kozben meg ugysem latod hogy nez ki kivul, hiszem benne ulsz. ha meg megerkezel vele valahova, bebaszod a parkoloba/garazsba es kesz. vagy nem?
48.
48.
supair
#38: Hozzad hasonló kommenteket szívesen olvasok ......ez az igazi szemellenzo mentes objektív vélemény.Ilyenkor mindig bizok kicsit abban hogy ujra elvezheto lesz a komment szekcio.
47.
47.
PS4jacksony
Az xbox Leier kéményéhez képest nekem tetszik.
44.
44.
br1Koo
#8: Nekem sose tetszett az Xbox 360, sõt rosszul vagyok a supersizeme-amcsi stílusától, ugyanúgy a kontrollere is ezt szimbolizálja. Számomra az origi ps2 a legstílusosabb, bár annak meg lehet az akkori médiában folyó státuszosítás segített az ízlést befolyásolni. A ps5 meg nagyon dögös, csak azt nem tudom hogy lehet-e végre a led színeket variálni majd (gondolom fekete konzol is fog érkezni, ahhoz pedig dukálna a sárga/vörös).
43.
43.
Marcus88
#38: Sokan nincsenek tisztában,hogy nem a külseje számít és nem kell divatbemutatókra vinni a gépet.
Bebaszod a szobában egy helyre és játszani kell rajta,mert arra való.
A játékok a lényeg!
Olvastam már olyat is,hogy valaki a külseje alapján dönti el melyiket veszi meg.
Jesszusom ennyi fogyos embert!
42.
42.
ADMlN
Amúgy a lemez olvasó meg az USB port méretéből számolva ez egy durva nagy batár lesz:
B7oh0EW.png
38.
38.
Northlorien
Szerintem nem csúnya a PS5, illetve az Xbox Series X sem. Az aki azert vesz konzolt hogy nézegesse, jobban jár valószínűleg, hogyha vásárol valamit egy képzőművésztől. A design-t félretéve szerintem fontosabb, hogy milyen játékok fognak megjelenni rá. Az előző generációra több húzónév érkezett, God of War, Last of us, Uncharted szeria, amik miatt mindentől függetlenül megérte PS-t venni. Ami inkább aggasztó, hogy számomra egy darab olyan játékot sem sikerült bemutatni, ami miatt inkább PS-t vennék, és nem Xboxot. Az én szemszögemből az Xbox mellett szól az Game Pass, illetve az átjárhatóság a konzol és a PC között. Kiváncsi vagyok mivel jönnek elő megjelenésig, mert ha ez így marad, akkor hosszú PS3/PS4 el eltöltött idő után, inkább Xbox-ot választanék. De sok minden változhat megjelenésig, kivancsi leszek rá nagyon.

Azon vitatkozni, hogy melyik a jobb, azon szerintem most ebben a pillanatban totál felesleges, a felépítésükből adódóan, valószínű, hogy az Xbox halkabb lesz, de ez sem biztos, amíg le nem tesztelik őket, a többi meg csak találgatás.
37.
37.
Gykrizsi
Akkor a VR-t a Sony hivatalosan is eltemette gondolom, lévén egy szó sem esett róla.
36.
36.
A halálközelbe húzott cpu+gpu miatt pedig illet volna,de remélem nem fog este világítani meg ordibálni és akkor maradhat majd.
35.
35.
Hát folyadék hűtés nélkül,ha a tervrajzok igazak akkor a 6db ventilátornak köszönhetően idővel is cincogni majd sikítani fog!
32.
32.
Dízel
29.
29.
Yami
https://imgur.com/2FZCuG1
28.
28.
Zelgadis187
#25: Nem vagy vele egyedül. A jtékok grafikájában sincs szerintem akkor különbség hogy le akarjam cserélni a PS4-et. Talán 3 vagy 4 év múlva amikor már lesz slim vátozat. Addigra lesz is játék felhozatal meg kiküszöbölik a gép hibáit amik úgy is lesznek. Minden genben voltak szóval szerintem ez se lesz kivétel.
27.
27.
kgiga
Azért valami lesarkazás védőt rakhattak volna a tetején lévő, látszólag useless műanyag nyúlványokra. Biztos előbb utóbb megjelennek szamárfüles verziók a használt piacon olcsóbban. Személy szerint nekem nem kell, hogy dísztárgyként teszelegjen meg különböző fényefektusokat eregessen maga a gép. A játékok nagyon teszenek rá!
26.
26.
kamgecam
Végre egy bátor dizájn konzol fronton! Nagyon future!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...