Folytatódik a Marvel's Spider-Man

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a pletykák, valóban folytatást kap a Marvel's Spider-Man, a Miles Moralest főszerepeltető játék ráadásul már idén megjelenik a Sony újgenerációs konzoljára.

Annak idején a Marvel's Spider-Mannel demózta a PlayStation 5 képességeit a Sony, így várható volt, hogy az időközben felvásárolt Insomniac Games csapatát ráállítja a folytatás elkészítésére - ehhez mondjuk az is jó alapot biztosított, hogy az első rész óriási siker lett.

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales nem túl meglepő módon Miles Moralest főszerepelteti majd - őt csak néhány jelenet erejéig irányíthattuk az első felvonásban -, a játék pedig a PlayStation 5 egyik nyitócíme lesz az idei év végén.

Update! Utóbb kiderült, hogy a játék nem teljes értékű folytatás - a részleteket erre találjátok meg!

21.
21.
Én nem ismertem ezt a nevet a képregényekből, vagy máshonnan. Aztán megnéztem a trailert és ... sóhaj...
19.
19.
adamsfamily
#8: Főleg,hogy ez nem a második rész,hanem állítolag csak egy spin-off.
15.
15.
Hanoi
Admin? Itt se? Sehol? Akkor lehet mindent? Király.
11.
11.
RangerFox
Gondolom hatalmas marvel fanok a károgók, de Miles Morales nevét most hallják először...Semmi köze nincs a szolidaritáshoz a bőrszínének...
9.
9.
DragonBleacPiece
talán a játék által végre megszeretem milest ,mert mindig is rühelltem, de most kap egy új esélyt, talán a képregényeket is újraolvasom addig
8.
8.
kamgecam
Talán ennek örülök a legjobban a játékok közül! Nagyon bejött az első része is. Arról meg álmodni sem mertem volna hogy a másodikat megkapjuk ps5 nyitócímként. Well done Sony! :)
6.
6.
Ra1D3n
#3: Azért ne szálljunk el, messze nem volt az hibátlan. Másodlagos tevékenységek szempontjából nagyon túl tolták a biciklit. Én már hányni tudtam a bunyós részektől...
3.
3.
Gariss
#1

Valóban a Sonynak és az Insomniacnak szolidaritást kell kifejezniük a BLM-el, ezért gyorsan két hét alatt írtak, programoztak, modelleztek, szinkronizáltak, stb egy fekete pókembert, akiről ugye még senki se hallott még.

/s

A játék várós amúgy, elődje kb hibátlan volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...