Az új konzolokat is meghódítja a GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A harmadik konzolgenerációját készül elfogyasztani a mára több mint 130 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto V. Az új konzolokon ráadásul önállóan futtatható formában is elérhető lesz a GTA Online - ingyen.

A Grand Theft Auto V PS5-változatának bejelentésével indított a tegnap esti Sony-bemutató - igaz, a Rockstar később megerősítette, hogy Xbox Series X-en is viszontláthatjuk majd az óriási népszerűségnek örvendő játékot.

A portokra 2021 második felében számíthatunk, és az ígéretek szerint azok nem csak látvány, hanem teljesítmény terén is előrelépést jelentenek majd a jelengenerációs változatokhoz képest. A GTA Online is költözködik természetesen, az újgenerációs konzolok tulajdonosait és a PC-seket ráadásul exkluzív tartalmakkal csábítaná a Rockstar.

És ez még nem minden! A GTA Online-ból egy ingyenes, önállóan futtatható variáns is elérhető lesz az új konzolokon - igaz, az első három hónapban ez kizárólag PlayStation 5-ön érhető majd el. A Rockstar a next-gen változat megjelenéséig havi 1 millió játékbeli dollárral marasztalná a PlayStation Plus-előfizető PS4-es játékosokat.

27.
27.
Falcon
Ez már vicc kategória nagyon tudják hogy adják el harmadjára is ugyanazt de aki megveszi meg is érdemli
25.
25.
kopic
#20: Egyetertek. Kibaxott gáz lesz, ha 10 év elteltével fog jönni új rész... Pedig elég nagy rá az esely
24.
24.
kopic
Max az Online része fasza
23.
23.
kopic
#14: Iszonyat kiraly game... Lol
22.
22.
Ooorky
20.
20.
Glassofwhiskey
Mi a faszért nem bírják már inkább csinálni az újat, most komolyan? Annyira azért nem menő a játék így 7 év távlatában, hogy a harmadik konzolon is újra ki kelljen adni...
18.
18.
GAMEROD
Ha elvileg kompatibilis az előző generáció az újjal, akkor minek egy újabb lehúzás?
17.
17.
Caleon
A Rockstar hibája lenne, hogy a GTA V a mai napig az eladási listák élmezőnyében van, ezért megéri portolni az új konzolokra is? Addig nem csinál saját magának konkurenciát, amíg nem muszáj.
16.
16.
SLi
#9: azért a gow meg a rdr2 hanganyagának méretét ne hasonlítsuk már össze, de ahogy mondtam értem én hogy a pénz miatt nem sietnek, hülyék lennének, de azért az is igaz hogy épp ezért nincsenek rákényszerítve a gyakori megjelenésekre és dolgozhatnak a saját tempójukban akár 8 évig is, azonban egy ilyen volumenű játék fejlesztése eszméletlen sok pénzbe kerül, ez a luxus nyilván nincs meg mondjuk a gow fejlesztői esetében.
15.
15.
Most pont egy GTA-s, meg egy konzolos hír, de ettől függetlenül ez nagyon gáz. Nem is az, hogy most a Rockstar-t is szidjam, de tényleg, hát 2013-as PS360-as játék a GTA5. Azokra a gépekre fejlesztették sokáig és jelent meg. Okés, a dupla biznisz feltalálása volt az, hogy utána jött egy genváltás és jött rá a GTA V (meg PC-re is). Okés. De most még csak a legelső kézzelfogható hírek vannak arról, hogy hogyan néz ki valami és már az van, hogy jön a GTA V, ugyan az a 2013-as játék, csak újra vedd meg, pedig már ingyenes is volt.

Bezzeg a rajongók asztalt döngetve követeltek single player DLC-t is a kezdetek óta, de annyit már nem csináltak az óta sem a játékkal, hogy 1 szem autót belerakjanak, nemhogy single tartalom. Na mindegy, azt is szokták mondani, hogy nem az a hülye, aki eladja, úgyhogy erre csak pénztárcával lehet szavazni.
13.
13.
Marcus88
Az,hogy még mindig a GTA5-öt istápolják és nem jön az új rész,azt csak magunknak köszönhetjük.Özönlik be hozzájuk a pénz,de mit is várhatunk mikor az 5 szinte állandóan a top 3 listán van a heti és hónap listák alapján is.Szerintem még más bolygókról is rendelik az ufók!!!
Ezt ők is látják és ezért nem sürgős neki az új rész!
12.
12.
Sakee
#9: Szerintem is ott a pont,amíg jön a lóvé ebből,nem adnak ki újat, habár remélem már tervezik. De vicc,hogy 360-on megvolt,aztán jött az ONE(x) nem vettem meg,de az újra sem fogom ha lesz gépem,az tuti.
10.
10.
Hunszi
#9: *letarolják a toplistákat
9.
9.
Hunszi
#7: Nem ezért tart ilyen sokáig...a szinkronmunkát és az ehhez hasonlókat azért jelentősen hamarabb is el lehet végezni, erre nem kevés játék mutatott már példát. Tökéletes példa erre a God of War, amikor először bejelentették, a projekt fő vezetője elmondta, gyakorlatilag a játékból annyi volt kész, amennyit az E3 népe látott, a többi csak papiron létezett, vagyis az ötletelés és előkészületek fázis után, mindössze másfél évbe telt összepakolni mindent.

A Rockstar egyszerűen azért nyújtja az új rész megjelenését, mert anyagilag nincs rá szükség, a GTA eladások még mindig letakorláj a toplistákat, az online pedig virágzik. Többen GTA-znak, mint, amikor megjelent a játék s minden arról szólt.

Minőség ide, minőség oda...azért egy játék sem 10 évig készül. Annak fényében pedig, hogy a GTA V kijön az új konzolokra is, biztosak lehetünk benne, hogy még pár évig feji az online tartalomból az embereket a Rockstar, mielőtt kiadnák az új részt, szóval a 22-es vagy 23-as ünnepi szezonig biztosan nem lesz új rész (akkor pedig az ötödik rész már átlépi a 10 éves életkort).
7.
7.
SLi
#5: ebben 100 százalékban igazad van, én csak arra reagáltam hogy miért tart sokáig, akár 5+ évig mire jön egy új epizód
6.
6.
PS4jacksony
Kicsit unom már a remastereket felújításokat szinte nincsenek új címek minden folytatás a jól bejáratott nevekkel vagy remake......Na de Epres játékkal nyitni egy Next Gent 2020 ban meg egy 2013 ban megjelent GTAV el azért megmosolyogtató mint ahogy az egész bemutató is.....
5.
5.
Gykrizsi
#4: Ok, de azért van egy határ szerintem, amit tilt a jó ízlés, hányszor adjunk ki valamit.
4.
4.
SLi
#1: van igazság ebben bőven de azért ők kicsit más léptékű játékokat csinálnak, csak egy példa: az rdr2-ben az Arthurt hangját adó színésznek akkor született a gyereke mikor elkezdett a játékon dolgozni, mire végeztek már iskolába járt a gyerek
1.
1.
Hunszi
A Rockstar rettentően lusta manapság...ez lesz az első játék, amit 2x is remasterelnek kevesebb, mint 10 éven belül, vicc. Egyre lassabban jönnek a teljesértékű címek, mert az online hozza nekik a pénzt. Ameddig régen 4 év volt két GTA között, most ott tartunk, hogy 8 év...de még nincs bejelentve egy új cím se, megértem miért van ez így, de attól még szánalmas...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...