Az új konzolokat is meghódítja a GTA V

A harmadik konzolgenerációját készül elfogyasztani a mára több mint 130 millió eladott példánnyal büszkélkedő Grand Theft Auto V. Az új konzolokon ráadásul önállóan futtatható formában is elérhető lesz a GTA Online - ingyen.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
Ez már vicc kategória nagyon tudják hogy adják el harmadjára is ugyanazt de aki megveszi meg is érdemli
#26
#19: Annyira azért biztos nem lesz pimpelt amit egy naturalvision+visualIV kombó tesz a játékkal.
#25
#20: Egyetertek. Kibaxott gáz lesz, ha 10 év elteltével fog jönni új rész... Pedig elég nagy rá az esely
#24
Max az Online része fasza
#23
#14: Iszonyat kiraly game... Lol
#22
#20: Khm Skyrim khm.
#20
Mi a faszért nem bírják már inkább csinálni az újat, most komolyan? Annyira azért nem menő a játék így 7 év távlatában, hogy a harmadik konzolon is újra ki kelljen adni...
#18
Ha elvileg kompatibilis az előző generáció az újjal, akkor minek egy újabb lehúzás?
#17
A Rockstar hibája lenne, hogy a GTA V a mai napig az eladási listák élmezőnyében van, ezért megéri portolni az új konzolokra is? Addig nem csinál saját magának konkurenciát, amíg nem muszáj.
#16
SLi
#9: azért a gow meg a rdr2 hanganyagának méretét ne hasonlítsuk már össze, de ahogy mondtam értem én hogy a pénz miatt nem sietnek, hülyék lennének, de azért az is igaz hogy épp ezért nincsenek rákényszerítve a gyakori megjelenésekre és dolgozhatnak a saját tempójukban akár 8 évig is, azonban egy ilyen volumenű játék fejlesztése eszméletlen sok pénzbe kerül, ez a luxus nyilván nincs meg mondjuk a gow fejlesztői esetében.
#15
Most pont egy GTA-s, meg egy konzolos hír, de ettől függetlenül ez nagyon gáz. Nem is az, hogy most a Rockstar-t is szidjam, de tényleg, hát 2013-as PS360-as játék a GTA5. Azokra a gépekre fejlesztették sokáig és jelent meg. Okés, a dupla biznisz feltalálása volt az, hogy utána jött egy genváltás és jött rá a GTA V (meg PC-re is). Okés. De most még csak a legelső kézzelfogható hírek vannak arról, hogy hogyan néz ki valami és már az van, hogy jön a GTA V, ugyan az a 2013-as játék, csak újra vedd meg, pedig már ingyenes is volt.

Bezzeg a rajongók asztalt döngetve követeltek single player DLC-t is a kezdetek óta, de annyit már nem csináltak az óta sem a játékkal, hogy 1 szem autót belerakjanak, nemhogy single tartalom. Na mindegy, azt is szokták mondani, hogy nem az a hülye, aki eladja, úgyhogy erre csak pénztárcával lehet szavazni.
#14
#2: Nem azért népszerű, mert "undorító tróger bűnözők a főhősök", hanem mert egy iszonyat király game.
#13
Az,hogy még mindig a GTA5-öt istápolják és nem jön az új rész,azt csak magunknak köszönhetjük.Özönlik be hozzájuk a pénz,de mit is várhatunk mikor az 5 szinte állandóan a top 3 listán van a heti és hónap listák alapján is.Szerintem még más bolygókról is rendelik az ufók!!!
Ezt ők is látják és ezért nem sürgős neki az új rész!
#12
#9: Szerintem is ott a pont,amíg jön a lóvé ebből,nem adnak ki újat, habár remélem már tervezik. De vicc,hogy 360-on megvolt,aztán jött az ONE(x) nem vettem meg,de az újra sem fogom ha lesz gépem,az tuti.
#10
#9: *letarolják a toplistákat
#9
#7: Nem ezért tart ilyen sokáig...a szinkronmunkát és az ehhez hasonlókat azért jelentősen hamarabb is el lehet végezni, erre nem kevés játék mutatott már példát. Tökéletes példa erre a God of War, amikor először bejelentették, a projekt fő vezetője elmondta, gyakorlatilag a játékból annyi volt kész, amennyit az E3 népe látott, a többi csak papiron létezett, vagyis az ötletelés és előkészületek fázis után, mindössze másfél évbe telt összepakolni mindent.

A Rockstar egyszerűen azért nyújtja az új rész megjelenését, mert anyagilag nincs rá szükség, a GTA eladások még mindig letakorláj a toplistákat, az online pedig virágzik. Többen GTA-znak, mint, amikor megjelent a játék s minden arról szólt.

Minőség ide, minőség oda...azért egy játék sem 10 évig készül. Annak fényében pedig, hogy a GTA V kijön az új konzolokra is, biztosak lehetünk benne, hogy még pár évig feji az online tartalomból az embereket a Rockstar, mielőtt kiadnák az új részt, szóval a 22-es vagy 23-as ünnepi szezonig biztosan nem lesz új rész (akkor pedig az ötödik rész már átlépi a 10 éves életkort).