Bemutatkozott a Hitman 3

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az IO Interactive a tegnap esti Sony-bemutatón rántotta le a leplet az újgenerációs Hitman-sorozat harmadik részéről, amely a trilógia "drámai lezárását" ígéri. A játék ennek ellenére multiplatform lesz természetesen.

Egy jamesbondosra vett előzetes kíséretében jelentette be az IO Interactive, hogy készül a Hitman 3, az újgenerációs trilógia záróakkordja. A játék 2021 januárjában jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

A dánok már az egyik új pályát is bemutatták, ez alapján egy dubaji felhőkarcolóra is eljutunk majd, de az ígéretek szerint teljes átjárhatóságot kapunk a korábbi epizódok és az új rész között, így továbbvihetjük az eredményeinket, és az előző játékok pályáit is elérjük a Hitman 3-ból, amennyiben megvásároltuk azokat korábban.

6.
6.
RangerFox
#5: Master nehézségen nincsenek hintek, hogy merre keresd a story missionök inteleit, azon szerintem kellően nehéz a jaték, főleg, ha only suit/stealthben nyomod.
5.
5.
GAMEROD
A játékmechanikán nem ártana már változtatni. Az önismétlő, kiismerhető cselekvés-sorozatok helyett már korszerűbb lenne ha véletlenszerűen zajlanának az események. A térképet is kivenném, előnyösebb lenne kinyomozni hol van akit likvidálni kell. Lehet hogy így nehezebb lenne, de már túl szájbarágós lett az egész.
4.
4.
RangerFox
#1: A 2-ben még arra se vették a fáradtságot, hogy animálják az átvezetőket, csak képeslapok alatt lefolytatták a párbeszédeket. Na az olcsó húzás volt.
3.
3.
Mortis
2.
2.
Dízel
#1: Szóval "jól teszik". (szerk gomb plz)
1.
1.
Dízel
Mondták, hogy jobban ráfeküdnek a storyra. Amit nem nagyon jól teszik, mert az utóbbi pár rész csak dobálta a pályákat szinte összefüggéstelenül és semmi egység nem volt bennül. Változatos volt, de inkább olyan érzésem volt mint egy techdemoban, megmutatják miket lehet benne csinalni, aztan a játék meg sosem kezdődik el. Én bizom benne, hogy ez jól sikerül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...