Minden pletyka igaz volt az új Resident Evilről

A tegnap esti PlayStation 5-bemutatón jelentették be a Resident Evil nyolcadik részét, amely a Village alcímet kapta. Minden pletyka beigazolódott, a hetedik rész közvetlen folytatása valóban furcsa darab lesz a korábbi felvonásokhoz képest.

Resident Evil: Village címmel érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re a sorozat új része, a megjelenésre 2021-ben számíthatunk. A játék a hetedik epizód közvetlen folytatása lesz, és helyet kapott benne a nyolcas szám, meg nem is: a village szó első négy betűje egy római nyolcast formál.

Beigazolódtak a korábbi pletykák a folytatással kapcsolatban, a Village valóban szokatlan darab lesz - mondjuk a hetedik rész után ez nem annyira meglepő. A játék egy rejtélyes, hófödte falucskában játszódik majd, a főszerepet pedig a közelharc és a felfedezés kapja.

Már a sztori alapfelütése is ígéretesen indít: évekkel azután, hogy Ethan Winters és a felesége újra egymásra találtak, békésen éldegélnek, mígnem egy nap megjelenik Chris Redfield, és egy gyors bocsánatkérés mellett lelövi Miát. De vajon miért?

További jó hír, hogy a Capcom bejelentette: a Resident Evil-sorozat eladásai mára átlépték a 100 millió példányt.

17 komment - szólj hozzá!