Minden pletyka igaz volt az új Resident Evilről

A tegnap esti PlayStation 5-bemutatón jelentették be a Resident Evil nyolcadik részét, amely a Village alcímet kapta. Minden pletyka beigazolódott, a hetedik rész közvetlen folytatása valóban furcsa darab lesz a korábbi felvonásokhoz képest.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#14: Igen..Rohadtul bejön nekem is, de utána nagy előtte azért jöhetne egy Code Veronica X Remake :D:P
#14
#13: A Remake2-3 után jól jön egy kis változás, atmoszférában, miegymás...
#13
Már a Code Veronicával kezdődően átment a sorozat amolyan mesevilágba, nyilván az egész horror stílus is az, de azt még lehet valamilyen szinten hihetőre alakítani, ennél a sorozatnál már nagyon szabadjára engedték a fantáziát.
#11
En igazabol a 4-hez tudom a legjobban hasonlitani a latottak alapjan. A negy is Arról hires, hogy megtorte a tradicionalis “zombis tulelohorror” feelinget mégis a legtöbben azt a Resi-t tartják a legjobbnak. Szóval az ma már, hogy “mi az RE?” egy olyan kérdés amire nem lehet egy mondattal válaszolni. Mindenkinek kicsit más, attól függen, hogy a sorozat mely részét szereti legjobban.
#10
Inkább hasonlít egy Van Helsing játékra,már a szivárgásokkor is ez jött le elsőre.
Mikor megláttam az ablak előtt elfutó farkasember szerű lényt meg a kastélyt,már tudta,hogy Resi 8 lesz.
#8
Nagyon utaltam a hetet es sajnos ez folytatodik...nem nekem valo ennyi, tobbet nem fogok hoborogni meg semmi de egyszer kiirtam magambol :-)
#5
#4: Szerintem tps-t akart irni. Mivel eddig a 7 kivételével az összes az volt. Ez tényleg más mint az eddigiek, talán nem is ugy kell felfogni mint egy RE-t, mert ez már tényleg más. Zombit nem is láttunk, lényegében áttértek a vámpirokés vérfarkas vonalra. Gondolom egy ujfajta virus miatt. Ilyenkor gondolom azt, kicsit módosíthatnának a cimen, resident evil helyett valami mást, hogy azért érezzük hogy ez nem ugyan az, és nem minőségben értem, mert az biztos pazar lesz.
#4
#2: Akkor szerencséd van, mert ez first person lesz a trailer alapján, pont mint a 7.

Persze tudom hogy third personra gondoltál.
#3
szerintem nem szamit minek hivjak mig olyan jo lesz mint a 7
egeszen egyedi elmeny volt a buta tucat horrorok utan
#2
Nem tudom ki,hogy van vele de nekem "ez a fajta,, Resi nem jön be ,,, Számomra a Resi First Person...
#1
Hát ... érdekes. Azért elég messze vagyunk már mindentől ami RE. Elsóre azt hittem, ez egy Van Helsing játék :)