Még idén elrajtol a Deathloop

A Dishonored készítőitől érkező Deathloop is képviseltette magát a tegnapi Sony-bemutatón, így az első gameplay jeleneteket is láttuk az ígéretes koncepcióra építő játékból. A megjelenés idén várható.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
Tulajdonképpen ez a Dishonored csak lőfegyverekkel.
Ez a Gameplay-ből is lejön. Én nem mondom hogy rossz.
#4
#1: Én az első részt se tudtam hova tenni.Ódákat zengtek a fejlesztők róla a bejelentésnél,a végeredménynél meg olyan érzésem volt mintha egy sima bioshock steampunk copy lenne kis thief beütéssel.
#3
#2: Nekem a 2. résznél már maga a játém volt fárasztó. Az első részt nagyon szerettem, sokszor végigvittem, a másidokat nagyon untam. Semmi új nem volt benne, a pályák sem voltak jól felépítve szerintem. Ez meg megint ugyan annak tűnik, legalábbis számomra. Persze akinek bejön annak jó szórakozást
#2
#1: Fárasztónak nem neveznèm, de az biztos hogy az első rèsz nem a törtènete miatt lett híres S ezen a második sem változtatott. Ami viszont fárasztó lett, az a Death of the Outsider: hónapok óta hozzá sem nyúltam pedig a narratíva szerint most kellene a körmöket rágnom izgalmamban.

Örülök hogy nem Dishonored 3 - abban a frencsájzban egyszerűen nem ncs több szufla. Ez úgy nèz ki, hogy a sztorival vègre nem vesződnek S procedurális játèkmenet fókuszú immersion sim lesz; gondolom a Prey kiegèszítőjènek nyomdokain.
#1
Dishonored spin-off kb., már a 2 rész is nagyon fárasztó volt, kösz nem