Késik Wonder Woman, Godzilla és a Mátrix 4 is

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem meglepő, hogy a koronavírus miatti leállások miatt komolyabb késések várnak a sikervárományos blockbusterekre. Hollywoodban lassacskán újranyitnak a stúdiók, így kaptunk néhány új premierdátumot is.

Március óta gyakorlatilag üresen kongtak a hollywoodi filmstúdiók, de ahogy Kalifornia enged a korlátozásokból, úgy folytatódhatnak az időközben abbamaradt forgatások is. Néhány film, mint például a Christopher Nolan-féle Tenet egészen olcsón megúszta a dolgot, így az eredeti, július 17-i dátum helyett csupán a hónap végére, július 31-re kellett áttolni a premiert, számos produkció azonban kemény hónapokat, akár egy évet is késhet.

A The Hollywood Reporter legfrissebb infói szerint a Mátrix negyedik részét érinti a legsúlyosabb csúszás: a film 11 hónapot késik, így csupán 2022 áprilisában kerülhet majd moziba. A Mátrix eredeti premierdátumát egyébként a Godzilla vs. Kong csaklizhatja így el: az eredetileg hálaadásra időzített megjelenésre végül 2021. május 21-én kerül sor. Késik egy keveset a Wonder Woman 1984 is: Gal Gadot árulta el, hogy idén október 2-án láthatjuk majd őt legközelebb a Csodanő szerepében. További rossz hír, hogy Robert Zemekis legújabb filmje, a Witches is csúszik majd az eredeti, októberi premierhez képest, új dátumot azonban egyelőre nem kapott ez a produkció.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...