Újra mozgásban a Total War Saga: Troy

  • Írta: szlav
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
Közelebbről is megismerhetjük a trójaiak és akhájok háborúját a Total War Saga: Troy legfrissebb bemutatójában. Milcho Vasilev, a stratégiai játék vezető dizájnere mesél a Creative Assembly legújabb üdvöskéjéről.

Egészen a bronzkorig repít vissza bennünket a legújabb Total War-játék. A trójaiak és görögök harcát Homérosz műveiből már ismerhetjük, de hamarosan végre saját kézzel is irányítás alá vehetjük a játék nyolc frakciójának egyikét, sőt ha úgy tartja kedvünk, seregeinkkel akár át is állhatunk az ellenfél oldalára, hogy ezzel megváltoztassuk a mitikus történelmet.

A Total War Saga: Troy egyik legnagyobb újdonsága az alaposan kibővített gazdasági rendszere. Többféle alapanyagot menedzselhetünk majd, melyek harcigépezetek építésére vagy az utánpótlásaink fedezésére lesznek használatosak. További érdekesség, hogy a háború során komoly szerepet játszik majd az istenek akarata is - ha hű szolgálatot teszünk az egyik istenségnek, azok ereje aktív szerepet játszhat majd a csatatéren is.

A Total War Saga: Troy kizárólag PC-n jelenik meg, elsőként az Epic Games Store kínálatában, ahol a megjelenés napján, augusztus 13-án ingyen lecsaphatunk majd rá. A játék később más digitális platformokra, így Steamre is ellátogat majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...