A next-gen konzolokat is beveszi a Control

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Minden különösebb csinnadratta nélkül erősítette meg a Remedy, hogy a Control a következő generációs konzolokon is tiszteletét teszi majd. Reméljük, az új platformokon már nem kell panaszkodnunk az optimalizálásra!

A Remedy Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy tavalyi sikerjátékuk, a Control a PlayStation 5-on és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi. Látnivalókat és részleteket egyelőre nem kaptunk, de nem nehéz belegondolni, hogy mivel nyújthat többet a játék az új generációs gépeken.

A Control ugyanis kifejezetten látványos darab volt, a konzolos verzió optimalizálása viszont nem sikerült jól: talán a portok esetében már nem lesz ezzel probléma, sőt az új gépek teljesítménytöbblete valószínűleg előrelépést is hoz grafikailag - a ray tracing kiaknázásáról már nem is beszélve. Várjuk a fejleményeket!

11.
11.
axodox
Bár szórakoztató volt, én - a jó alapötletet, látványvilágot és harcrendszert figyelembevéve - többet vártam. Szerintem a karakterek és maga a történet (a világalkotáson kívül) nem olyan emlékezetesek, az Alan Wake / Quantum Break szintjén sincsenek. Ahhoz képest, hogy a történet szerint titokzatos erővel bíró tárgyakat őriztek, alig volt olyan köztük, ami tényleg érdekes volt.
10.
10.
adamsfamily
#1: Ahhoz képest,hogy a Sekiro mellett indult,szerintem bőven az év játéka lehetett volna.Videókat nézve nekem se tetszett.Végül adtam neki egy esélyt és teljesen beszippantott.
A harcok elég pörgősek,a sztori pedig hozza a Remedy szintet.
9.
9.
Gerzson95
Még nézni is unalamas volt a játékot, ahogyan a haver játszott vele látvány meg a fizika ellenére is.
5.
5.
#1: Tipikusan az a játék, hogy játszani sokkal jobb, mint nézni.
4.
4.
Anti4730
#1: Nem tudom mirol beszelsz, vagy nem jatszottal vele sokat, de olyan akciok vannak benne, hogy a matrixot juttatta mindig az eszembe. Unalmastol igen messze áll.
3.
3.
crytek
Oltári nagy game. Alig várom hogy végre game passba betolják
2.
2.
Tokodboy
A látvány is unalmas volt.
1.
1.
GAMEROD
Látvány ide vagy oda, még egy gameplay nézése is unalmas volt belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...