Vampire: Bloodlines 2 - Damsel visszatér

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Paradox Interactive a legutóbbi Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-előzetes bővített változatával készült az E3 nélküli E3-időszakra, amelyből kiderül: az előző rész közkedvelt karaktere, Damsel is visszatér a folytatásban.

Nem izgulta túl a Paradox a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 új előzetesét: lényegében újra kiadták a májusi Xbox-eseményen látott kedvcsinálót, és hozzácsaptak bruttó fél percet. Ez viszont a rajongók számára mindenképpen érdekes lehet, hiszen megerősíti, hogy az előző részből Damsel is visszatér folytatásban. A hangját továbbra is Courtenay Taylor kölcsönzi majd.

Emellett a gyűjtői változatról is lehullott a lepel, ezért 170, illetve 110 eurót kérnek attól függően, hogy játékkal vásárolnánk meg, vagy anélkül. Nem árt sietni az előrendelésével, hiszen mindössze 3000 példány készül belőle, aki viszont meg tudja kaparintani, az egy 28 centis Elif-szoborral, Seattle térképével, egy fémdobozzal, a soundtrack bakelitlemezes kiadásával, a Vampire: The Masquerade szabálykönyvének digitális kópiájával, valamint néhány DLC-vel lesz gazdagabb:

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re fog megjelenni az idei év folyamán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...