Burnout Paradise - mozgásban a Switch-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 14.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten kerül boltokba a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre szabott kiadása, az Electronic Arts pedig egy új gameplay trailerrel igyekszik felhívni erre a játékosok figyelmét.

A Burnout Paradise Remastered június 19-én landol Nintendo Switchen, és az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazni fogja. Online és helyben is multizhatunk majd, apró figyelmesség pedig a hibridkonzol tulajdonosainak, hogy a térképen az ujjaink összehúzásával is zoomolhatunk. 

A fejlesztők ígérete szerint a Switch-változat is stabil 60 fps-t ígér, igaz, ahogy azt az új gameplay trailer is bizonyítja, nem túl acélos felbontás mellett. Ezenkívül az árcédula lehet riasztó sokak számára, ugyanis 50 dollárért vesztegetik majd a portot - fájó lehet ez, főleg úgy, hogy a PC-s változatot most épp 5 dollárért zsebelhetjük be.

10.
10.
#7: Szerintem én is öregebb vagyok, mint az átlag és persze ott voltam, amikor ez egy modern játékként megjelent. De én sem toltam, csak megnéztem, kipróbáltam. Nekem nem annyira jött be és a feleslegesen open world játékokat még annyira sem szerettem akkoriban, mint most (és most semennyire sem szeretem).

De egyébként száguldozni, mint a hülye azt lehetett benne, mindeközben meg irgalmatlan nagyokat lehetett durranni. Repkedtek a szilánkok, meg minden és elég jól nézett ki a megvalósítás. Mindemellett engem max 2 órára kötött le a játék, de nem rossz, csak teljesen emberfüggő, hogy valakinek tetszik-e a stílus.
9.
9.
godach
Az a fajta törés ami ebbe a játékba van, forgalmat is bele értve mai napig példa értékű. Engem az open World sem zavart, sőt kifejezetten kellemes volt. Én csak ajánlani tudom egy kis zúzásra.
6.
6.
JinjeR
Mi az már az autós játékokat is remasterelik? Ennyire nincs 5let? Nem hiszen el nem lehetett volna egy új részt csinálni.Tiszta szégyen.Mondjuk így lehet kevés munkával sok pénzt keresni...
4.
4.
x360player
Nem volt rossz játék, de tényleg a leggyengébb Burnout rész. Harmadik részt kéne felújítani.
2.
2.
Gerzson95
#1: Árkád autós játékok közül a mai napig nem tudnék jobbat ajánlani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...