Újra hallatott magáról a Twin Mirror

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 14.
  • Videó
Link másolása
Véget ért a Life is Strange második évada, bemutatkozott a Tell Me Why, a 2018-ban bemutatott Twin Mirrorról viszont valamilyen okból nem igazán beszélt mostanában a Dontnod csapata. Most kaptunk egy új trailert.

Azt persze sejtettük, hogy valami nincs rendben a munkálatokkal, mert utoljára 2018-ban láthattuk mozgás közben a nyomozós kalandot, most azonban úgy tűnik, hogy a készítők készen állnak újra kilépni a rivaldafénybe, és talán a korábban beígért 2020-as céldátum is összejöhet a megjelenéshez.

A Twin Mirrorban egy újságíró, Sam Higgins bőrébe bújunk majd, aki egy barátja temetésére érkezik haza a szülővárosába. Ahogy annak lennie kell, rejtélyes események veszik kezdetüket, hősünk pedig kénytelen a végükre járni. Két nagy segítsége lesz ebben: egyrészt van egy képzeletszülte alteregója, amely velünk együtt fog dolgozni, másrészt az elmepalotája a biztosíték rá, hogy biztosan összeálljon a kirakós a sztori végére.

A Twin Mirror az eredeti tervekkel ellentétben nem epizodikus kaland lesz, de továbbra is PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...