Faraghatunk a Modern Warfare méretein

A Call of Duty: Modern Warfare kifejezetten méretesre hízott az elmúlt hónapokban, aminek a játékosok nem igazán örültek. Az Activision most felhívta a figyelmet arra, hogy van lehetőség a finomhangolásra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Töröltem a πcsaba inkább. Legszarabb cod multi. Lehet itt kempinggel jönni,de ami itt van az azelőtt nem nagyon volt. A sok "minek kell rohangálni folyton" sirasra megkaptuk ezt a "mibden szaros helyre 10kempelo nyílás jut" felállást.
#9
#3: Annyira bírom az ilyen embereket! A haverokkal ezt játsza,de minden lehetséges módon fikázza..
#8
Éa olyan nem lesz, hogy csak a kampányt tölteném le?
#7
#3: Na igen.A Battlefield V kevesebbet foglal,mint a Cod és technikailag szerintem előrébb is jár a rombolható épületekkel,grafikailag pedig a BF V szerintem szebb is.
#6
#1: Az Apex Legends mellett nálam labdába sem rúg. Lehet hurrogni a battle royale-ra, de az Apex Legends abban valami hihetetlenül jó. A sztorija a COD-nak amúgy egynek jó volt, de azon túl a többi mód egyáltalán nem fogott meg...
#5
Nos, én úgy oldottam meg, hogy letöröltem az egészet. Rengeteg helyem lett, ahova (ennél csak) jobb játékot tudok telepíteni. Sztem minden idők legrosszabb COD-ja, kár is a szóért,
#4
Én pár hónapja akartam visszarakni PC-re, mert újra megjött a kedvem a sztorihoz, de amikor láttam, hogy majdnem 200 gigát akar telepíteni, inkább lemondtam róla. :-/ Nevetséges.
#2
#1: Töröld le a picsába, minek stresszeled magad? :) Még csak hétfő van!