Traileren a Madden NFL 21

Nem kell megvárnunk az EA Play műsorát, már most megkaptuk az idei Madden NFL-játék első igazielőzetesét. A videó bemutatja, hogy milyen látvány vár ránk az új konzolokon, és ízelítőt kaphatunk a játékosok továbbfinomított mozgásából is.

Idén sem maradnak hoppon az amerikai foci rajongói: a Madden NFL 21 augusztus 28-án robban be Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n (Originen és Steamen!), később pedig Stadián, Xbox Series X-en és PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi. További jó hír, hogy nem járnak rosszul azok sem, akik új konzolra pályáznak, de már az első napon elhajítanák a disznóbőrt, hiszen akik Xbox One-on vagy PS4-en megveszik a digitális változatot, azok a Madden 22 megjelenése előtt ingyenesen frissíthetnek az új generációs verzióra.

Na, de miért lesz érdemes beruházni a Madden 21-re? Elég vonzó indok, hogy az új konzolgeneráció első NFL-játékáról lesz szó, így az ehhez igazodó látvány magáért beszél. Ezen felül érkeznek majd játékmeneti újítások is: az EA Tiburon csapata teljesen átgyúrta a labdahordozók irányítását, így jobban beleszólhatunk majd a támadó játékosok mozgásába - ennek megfelelően a védők is kapnak néhány új trükköt. Érdekes apróság, hogy a pályán lévő játékosok a saját pozíciójuktól és látószögüktől függően követik majd az eseményeket, így sokkal valósághűbb reakciókra számíthatunk.

Az előző évben debütált sztorimód nagy sikert aratott a rajongók körében, így az ismét visszatér Face of the Franchise: Rise to Fame címen. A sztori egy feltörekvő irányító játékos történetét követi majd egészen a középsulis napjaitól - természetesen a nagy, nemzeti liga felé tartó úton kedvünk szerint pozíciót is válthatunk.

5 komment - szólj hozzá!