Demon's Souls - PS3 vs. PS5

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 17.
  • Videó
Link másolása
A soulslike-játékok rajongói valószínűleg még mindig kábulatban vannak a múltheti PS5-ös rendezvény óta, ahol bejelentették, hogy remake-et kap a Demon's Souls. Most egy videóban szépen megnézhetjük fej-fej mellett, mennyit változott a játék.

Az önkínzás trendjét elindító Demon's Souls is megkapja a maga teljesen újrahangolt kiadását, amit azok a bluepointos srácok hegesztenek, akikben idáig olyannyira nem kellett csalódnunk, hogyha nem vigyáznak, akkor életük végéig remake-ek készítésére fogják majd be őket.

Eddig is kaptunk magas felbontású képeket a Demon's Souls-remake-ből, amik után még mindig keresgéljük az állunkat, de a fenti videó is elég hatásosan ábrázolja a két verzió között eltelt röpke 11 évet. Talán ha valamibe mégis bele kellene kötni, akkor azt mondanám, hogy a horrorisztikus atmoszféra kicsit megsínylette a grafikai botoxot, de a rengeteg mennyiségű részlet, amit a remake kapott, önmagáért beszél még így is.

18.
18.
#17: Na igen, direkt nézte most 0:50-nél azért ez egész más pofázmány, az új egyszerűen semmilyen, inkább Doom-nak néz ki, mint a régi. De simán lehet hogy ez még csak valami early akármi és nem a végleges feje.
17.
17.
PapaYeti
Szerintemem is van mit dolgozni a hangulaton a 0:50 es dög egyertelműen jobb ps3 on... .de nem is ez a lényeg hanem a game play... amikor megjelent jó vólt... de a z nem most volt sokat kell csiszolni a harcon es talán az egyébb lehetőségeken is hogy újra megvegyem. Ds 3 után vettem elő meg 1x de kell ide a vér frisítés rendesen.
16.
16.
JinjeR
Tényleg ez a legnehezebb része?
Halálnál ugyanúgy ugrik minden amit megszereztél,és ellenőrző pontok sincsennek?
Én csak a 3.al meg a Bloodborne-al játszottam..
Én nem játszottam vele ezért érdeklődök..viszont a trailer az rohadtul tetszik!
12.
12.
delphijos
Ha meg egy remake közel ugyanolyan lenne ( max felbontás meg magasabb fps ) akkor meg a “másik fele” az embereknek azért sirna hogy “ez nem remake”. Mindenki sose lesz elégedett. Az hogy az eredeti milyen, azért nem csak koncepció, ennyit bírt a hw.
11.
11.
DragonBleacPiece
én a dark souls remasterednél levettem a fényerőt, és jobb lett az a szétmosott új grafika, de utána visszatértem a simához mert ígyis túl világos volt. hát..ez van, el kell fogadni hogy ilyenek lesznek a remakek, a részletesség miatt elvesztik a rejtélyességet meg nem lesz annyira ijesztő. VISZONT..én itt valami miatt mégsem látok okot az aggodalomra
9.
9.
kamgecam
#8: Egyetértek! Örülök hogy egyáltalán jön! Egy ki sit azért vagyok csalódott mert a Shadow of The Colossus után a Bluepoint-tól többet vártam. Hiszen a SotC sem szolgai módon újították fel, viszont tiszteletben tartották az eredeti mű hangulatát, végsősoron a lényegét. A DS-nél ezt nem látom! Inkább csináljanak egy saját játékot de a ds túl jelentős ahhoz hogy kényük-kedvére a saját ízlésük szerint alakítsák. Semmi gond ha kiegészítík, tesznek hozzá akár új pályát kiélve ezzel alkotói szabadságukat is de nagyobb tisztelettel kellett volna nyúlni a játékhoz. Mindegy mert úgyis rongyosra játszom! :D Csak na!
7.
7.
Ganzer
Mivel én sajna nem toltam az eredetivel, ez is jó lesz reményeim szerint. Igazából egy Sekiro után bőven örülök ennek is.
5.
5.
pgaboo977
Mindjárt az mondjátok hogy kár hogy egyáltalán kijött a remake.Ugyan már ,nagyon durván és gyönyörűen néz ki.Az igaz nem játszottam az eredetivel csak videókat néztem róla ,de amit láttam az szerintem nagyon inger szegény csupasz látványt nyújt , a kopasz vár falak, belső termek. A remake a screenshotok alapján iszonyat hangulatos képet fest.
2.
2.
carbon based
Ez az egyik játék, ami miatt még megvan a PS3. Meglesz a remake is, de egyetértek; talán a nosztalgiafaktor miatt is, de az eredeti jobban bejön.
1.
1.
kamgecam
Az eredetinek olyan a látványvilága mintha egy művészeti albumot lapozgatnék. A remake pedig képregényes. Nem feltétlenül rossz de nekem az eredeti jobban bejön!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...