Demon's Souls - PS3 vs. PS5

A soulslike-játékok rajongói valószínűleg még mindig kábulatban vannak a múltheti PS5-ös rendezvény óta, ahol bejelentették, hogy remake-et kap a Demon's Souls. Most egy videóban szépen megnézhetjük fej-fej mellett, mennyit változott a játék.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#18
Törölt felhasználó
#17: Na igen, direkt nézte most 0:50-nél azért ez egész más pofázmány, az új egyszerűen semmilyen, inkább Doom-nak néz ki, mint a régi. De simán lehet hogy ez még csak valami early akármi és nem a végleges feje.
#17
Szerintemem is van mit dolgozni a hangulaton a 0:50 es dög egyertelműen jobb ps3 on... .de nem is ez a lényeg hanem a game play... amikor megjelent jó vólt... de a z nem most volt sokat kell csiszolni a harcon es talán az egyébb lehetőségeken is hogy újra megvegyem. Ds 3 után vettem elő meg 1x de kell ide a vér frisítés rendesen.
#16
Tényleg ez a legnehezebb része?
Halálnál ugyanúgy ugrik minden amit megszereztél,és ellenőrző pontok sincsennek?
Én csak a 3.al meg a Bloodborne-al játszottam..
Én nem játszottam vele ezért érdeklődök..viszont a trailer az rohadtul tetszik!
#15
#13: +1
#14
#13: áhhhrgghh...van bennem egy leírhatatlan érzés, mert amit te és delphijos írtok, mindkettő tökéletesen igaz, de most már nem vagyok biztos benne hogy a ps 3-as ds úgy nézett volna ki ahogy, ha ps5 szintű erő lett volna a kezükben
#12
Ha meg egy remake közel ugyanolyan lenne ( max felbontás meg magasabb fps ) akkor meg a “másik fele” az embereknek azért sirna hogy “ez nem remake”. Mindenki sose lesz elégedett. Az hogy az eredeti milyen, azért nem csak koncepció, ennyit bírt a hw.
#11
én a dark souls remasterednél levettem a fényerőt, és jobb lett az a szétmosott új grafika, de utána visszatértem a simához mert ígyis túl világos volt. hát..ez van, el kell fogadni hogy ilyenek lesznek a remakek, a részletesség miatt elvesztik a rejtélyességet meg nem lesz annyira ijesztő. VISZONT..én itt valami miatt mégsem látok okot az aggodalomra
#10
#3: Gondolod? Bárcsak akkora hitem lenne mint neked, vagy ilyen naív lennék! Nem hinném hogy a fejlesztés jelen fázisában nekiállnak és újratervezik, figyelembe véve a kéréseinket. Ha eddig se értették hogy mitől demons soul a demons soul akkor ezután se fogják. A mesés látvány helyett elmehettek volna az eredetinél is realisztikusabb, művészibb részletesebb és egyben letisztultabb látványvilág felé! Mint pl a SotC-nál tették! Ott nem szabták át ennyire a világot, megmaradt az eredeti hangulata! Sőt! Tündökölt, jobban mint az eredetiben!
Ds-nél meg mintha mainstream-é akarnák csinálni. Pedig az krva távol áll a ds-től. Nem lesz tőle népszerűbb a játék inkább csak elveszti a varázsát. Látványvilágában olyan most mint a Lords of the Fallen. Aztán lehet a végleges remake meg állat lesz! Várok még egy hosszabb gameplayt belőle! Akkor látjuk majd jobban hogy mi a helyzet.
#9
#8: Egyetértek! Örülök hogy egyáltalán jön! Egy ki sit azért vagyok csalódott mert a Shadow of The Colossus után a Bluepoint-tól többet vártam. Hiszen a SotC sem szolgai módon újították fel, viszont tiszteletben tartották az eredeti mű hangulatát, végsősoron a lényegét. A DS-nél ezt nem látom! Inkább csináljanak egy saját játékot de a ds túl jelentős ahhoz hogy kényük-kedvére a saját ízlésük szerint alakítsák. Semmi gond ha kiegészítík, tesznek hozzá akár új pályát kiélve ezzel alkotói szabadságukat is de nagyobb tisztelettel kellett volna nyúlni a játékhoz. Mindegy mert úgyis rongyosra játszom! :D Csak na!
#8
#6: Szerintem is, ha egy rajongó, aki szereti és ismeri az eredeti játékot és azt mondja, hogy megváltozott a stílus és nem biztos, hogy jobb lesz, neki el is hiszem. Az ő helyében ugyan úgy észrevennék én is egy ilyet.

Viszont haragudni sem érdemes az új kinézetre, mert a régi játékot úgysem veheti el senki. Illetve itt vélhetően nem olyan cutcontent lövölde bullshit lesz a végeredmény, amilyen a rezident gonosz 3 volt. Aki szereti tuti ezzel az új kinézettel is végig fogja vinni. Én pl örömmel vittem végig a Gamecube-os Metal Gear Solid: Twin Snakes MGS1 remakeet. Hiába belenyúltak, meg változtattak sokat videókban, stb, de ugyan az a játék ott is, kifejezetten rosszabb nem volt igazából, mint az eredeti.
#7
Mivel én sajna nem toltam az eredetivel, ez is jó lesz reményeim szerint. Igazából egy Sekiro után bőven örülök ennek is.
#5
Mindjárt az mondjátok hogy kár hogy egyáltalán kijött a remake.Ugyan már ,nagyon durván és gyönyörűen néz ki.Az igaz nem játszottam az eredetivel csak videókat néztem róla ,de amit láttam az szerintem nagyon inger szegény csupasz látványt nyújt , a kopasz vár falak, belső termek. A remake a screenshotok alapján iszonyat hangulatos képet fest.
#4
#3: Biztos lesz valami opcionális szűrő a grafikai beállításoknál.
#2
Ez az egyik játék, ami miatt még megvan a PS3. Meglesz a remake is, de egyetértek; talán a nosztalgiafaktor miatt is, de az eredeti jobban bejön.
#1
Az eredetinek olyan a látványvilága mintha egy művészeti albumot lapozgatnék. A remake pedig képregényes. Nem feltétlenül rossz de nekem az eredeti jobban bejön!