Élesedett az új szezon a Rainbow Six: Siege-ben

Menetrendszerűen megérkezett a Rainbow Six: Siege-hez a következő szezon, az Operation Steel Wave, amely az új operátorok mellett egy pálya-újradolgozással és sok egyéb aprósággal bővíti a taktikai lövöldét.

Már korábban is lehullott a lepel az Operation Steel Wave újdonságairól, most viszont, hogy a Year 5-tulajok számára már elérhető a frissítés, egy újabb előzetest dobott ki a Ubisoft:

A rengeteg újdonság közül, amit az új szezon hozott, talán a legfontosabb a két új operátor - a norvég Ace és a Dél-Afrikából érkező Melusi. Az előbbi az eszközeinek köszönhetően Thermalhoz és Hibanához hasonlóan hardbreacher támadó karakter, míg az utóbbi olyan csapdákat elhelyező védekező operátor, aki azoknak a segítségével zavarja az ellenfeleit, és riadóztatja a társait a veszélyről.

Végre befejeződtek az építkezések a House nevű pályán - így ezúttal az lett az újragondolt map, amit ezek után valószínűleg még a veteránoknak is újra kell majd tanulniuk. Echo kapott egy elitszettet, amivel hivatalosan is weeboo lett, és persze még sok más ruha, valamint fegyverskin is érkezett.

Ahogy már írtam, a Year 5 Pass-előfizetők már mától beleugorhatnak az újdonságokba, a többieknek viszont június 23-ig még várniuk kell. Június 29-én szintén érdemes lesz majd mindenkinek visszanéznie a játékba, ugyanis akkor élesedik az új Battle Pass, a Tour de Force.

15 komment - szólj hozzá!