Élesedett az új szezon a Rainbow Six: Siege-ben

Menetrendszerűen megérkezett a Rainbow Six: Siege-hez a következő szezon, az Operation Steel Wave, amely az új operátorok mellett egy pálya-újradolgozással és sok egyéb aprósággal bővíti a taktikai lövöldét.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
#14: Az átdolgozások vonala nem nem tetszett. Minden játékban sokkal jobban preferáltam azt, ha egyszerűen megfrissül, átskinelik, talán-talán 1-2 dolog változik. De itt minden pályát kezdtek felosztani ilyen kurva labirintusrendszerre...
#14
#10: A meglèvő pályáka kicsit átdolgozzák azt már mehet is a jónépnek mintha csináltak volna valamit.
#13
#11: Helyes. Ez a weeboo-s izé kicsit hisztisnek tűnt nem, nem tudtam mire vélni. :)

#12:
Nem. Mert eddig olyan 7-800 nagyon kellemes órát köszönhetek ennek a játéknak azzal együtt, hogy rengeteg frusztrációt is persze. Viszont olyan élményeket és érzéseket váltott belőlem ki, amiket utoljára kb. az első CS-s multi élményeim. A változást nagyon sokan nehezen élik meg. És egy kétélű dolog, pláne itt, ahol egyrészt meg kell felelni a konzolos közönségnek, a PC-snek, a próknak, a casual-öknek, a közteseknek. A játék legfőbb hibája, hogy túl népszerű lett. Sokkal nagyobb szakadék lett a profik és a kezdők vagy csak egyszerűen a "gyengébbek" között. Ennek megfelelni nagyon nehéz. Ha változtatnak, az a baj és az nem tetszik egy rétegnek, ha pedig nem változtatnak, megunják. Valószínű, hogy túl sokat vállaltak. Már rég röhadt fölöslegesek az új operátorok szerintem. Évente inkább kellene negyed ennyi, de az legyen faszán kidolgozva. A pályáknál pedig én személy szerint rohadtul örülnék, ha valahogy megmaradhatnának a régi mapok is. Másrészt valóban, elég nevetséges tudott lenni, hogy komoly bugok maradtak bent. De személy szerint ilyenekkel ritkán találkoztam.

És attól még, hogy nyilván van bennem egyfajta csalódottság, nem fogom elküldeni őket a picsába, hanem köszönöm a megannyi a mókát. És biztos vissza fgogok még térni, és tele lesz a tököm, hogy kb. újra kell tanuljak járni benne, de rohadtul fogom élvezni akkor is. 2-3 évig ez volt a stabil online mókánk. Persze, hogy megunom... Amúgy anno a CS-vel is voltam így 2-3 évig szerintem rá se néztem, aztán visszatértem hozzá tartósabban. Persze már egy ideje nem téma nálam egyáltalán. Na ha valamit elbasztak, szerintem az a CS:GO.
#10
#9: Tegnap ünnepélyesen megszabadultam már én is a Siege-től, uninstallra került. Nem azért mert szar lett, mert így is számomra a legélvezetesebb multi dolog, csak nagyon rákattantam mostanában a single címekre és inkább kanapékoopozni szoktunk a haverokkal az elmúlt időben. :)

Nálam leginkább a kaput amúgy a map reworkök tették be. Többségük nem igazán jött be. Amikor meg olyan pálya volt amit imádtam, csak eventre volt... (a stadionos, arénafight-os pálya nagyon bejött. Az event nevére nem emlékszem).
#9
#8: Nem vettem magamra... illet is ide. :)

Az R6-al már csak annyit foglalkozok hogy azt a 40 Gb videót feldobjam majd a youtube oldalamra, ha már felvettem ne vesszen kárba és helyem is legyen a gépen. Csak hát az a 40 Gb is kb 200-250 5 perces videók amiket még meg kéne vágni és fel is kéne tőlteni.... rohadt sok....
Jöv héten szerencsére szabin leszek azt lehet ráállok. :)
#8
#7: Remélem tényleg poénra vetted, nem úgy mint karót nyelt elvtársad. :)
#7
#2: XD
#6
Nyugi, ez csak egy távol-keleti ninja-szerű skin.
#2
Jeti és JohnSpartan, titeket választalak!!!

https://tenor.com/view/pickuplines-pokemon-ash-gif-4444793
#1
Tegnap óta csak.. naprakészség..