Humble Bundle csomaggal a rasszizmus ellen

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 17.
  • Akció
Link másolása
Ahogy áprilisban a koronavírus ellen, úgy ezúttal a rasszizmus ellen kampányol az aktuális Humble Bundle csomag, amit mi is támogathatunk egy csekélyebb összeggel - és cserébe még rengeteg játékkal gazdagodunk is.

Az elmúlt hetek tragédiájának a következtében az Egyesült Államok mellett az egész világon végigsöpört a Black Lives Matter kezdeményezés, amely mellett a Humble Bundle is a tőle megszokott módon szeretne kiállni.

Akik befizetnek a Fight for Racial Justice Bundle-re mindössze 28 euróért (jelenleg olyan 9647 forintnak megfelelő összegért), 50 játékkal és 25 ebookkal lesznek gazdagabbak. A csomagba olyan címek is bekerültek, mint például a BioShock Remastered, a Baba is You, a Company of Heroes 2, a Titan Quest: Anniversary Edition, az Observer, a This War of Mine: Final Cut és az NBA 2K20.

Az akció június 23-ig érvényes, és a bevételek 100 százalékát olyan jótékony szervezeteknek adományozzák, amelyek a faji egyenlőségért és a rasszizmus ellen küzdenek.

33.
33.
Ez a 4. klán:
https://www.controradio.it/wp-content/uploads/archivio/2014/11/kkk.jpg
32.
32.
És ez a negyedik mi?
https://www.controradio.it/wp-content/uploads/archivio/2014/11/kkk.jpg
31.
31.
Ooorky
#30: Szép retort :-)

Sajnálatos módon voltam olyan pofátlan, hogy elvégezzem az Amnesty International Human Rights Defender képzését és tudom sosem érne véget mellébeszéléseid sorozata amik központi motivuma a saját nem létező tudás leplezése és a másik lekicsinylése.
30.
30.
Bobby Kotick
#29: gyönyörű öngól, tehát a baromság amit terjesztesz annyira átlátszó hogy még a wiki alapján is megcáfolja bárki aki vesz a fáradtságot, pláne aki tanult a témában :)
29.
29.
Ooorky
#28: Haladunk, elolvastad wikipedián a 2. bekezdést is. Mondjuk eléggé megbizhatatlan oldal, főleg történelmi témákban.
28.
28.
Bobby Kotick
#27: aha, hát persze:)
a klán egyik korszaka sem volt munkásmozgalmi, mindig is etnikai és vallási alapú volt, a második korszakban is protestáns fehér identitás illetve a kommunizmussal szembeni "ellenállás" állt a középpontban
nem tudod miről beszélsz
27.
27.
Ooorky
#26: Az egy teljesen más kkk volt, mint amit én írtam, mivel ugyanazon név alatt 3 különböző csoportosulás is létezett, ha már annyira okos vagy.
26.
26.
Bobby Kotick
#21: Köze nem volt ehhez de nem baj, a polgárháború után alapították konföderációs veteránok, a déli fehér identitás megőrzésére és a "Radical Reconstruction" elleni ellenállásra (ja hogy ahhoz tudni kelleni hogy mi is az...)
annyira édes ahogy próbáljátok osztani az észt, anélkül úgy hogy a többség egy másodpercet eltöltött volna amerikában, de még egy könyvet se olvasott el ezekről a dolgokról, lehet nem véletlen hogy mások évekig tanulják ezeket a dolgokat
az AMD meg az ASUS biztos örül hogy ilyen veretes kommentek mögött virít a logójuk :)
17.
17.
Ooorky
#16: Köszönjük Emese.
16.
16.
Na, a sok rinypin@ itt is nekiállt picsogni. :D
És akkor nem értik, hogy miért kell a témával ennyit foglalkozni. A hozzátok hasonló ostobák miatt...
13.
13.
Cuppak
#3 Rasszizmus a feherek ellen? Na neee... hagyjuk mar :D
9.
9.
sasncore
Szar a csomag, egy jo feketevel mindent el lehet adni. Vagy egy cigoval lasd fityesz.
8.
8.
Nagy képmutatás ez és ahogy jön a következő hasonló szenzáció, akik most ezért harcoltak, majd azért fognak.
7.
7.
Nothing
5.
5.
Ganzer
Apjuk f*szát mostmár komolyan..
3.
3.
wolfwarrior
BLM, küzdjünk rasszizmus ellen azzal, hogy ugyan olyan rasszisták leszünk a fehérek ellen vagy még annál jobban is. kösz nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...