Humble Bundle csomaggal a rasszizmus ellen

Ahogy áprilisban a koronavírus ellen, úgy ezúttal a rasszizmus ellen kampányol az aktuális Humble Bundle csomag, amit mi is támogathatunk egy csekélyebb összeggel - és cserébe még rengeteg játékkal gazdagodunk is.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#32
#31
#30: Szép retort :-)

Sajnálatos módon voltam olyan pofátlan, hogy elvégezzem az Amnesty International Human Rights Defender képzését és tudom sosem érne véget mellébeszéléseid sorozata amik központi motivuma a saját nem létező tudás leplezése és a másik lekicsinylése.
#30
#29: gyönyörű öngól, tehát a baromság amit terjesztesz annyira átlátszó hogy még a wiki alapján is megcáfolja bárki aki vesz a fáradtságot, pláne aki tanult a témában :)
#29
#28: Haladunk, elolvastad wikipedián a 2. bekezdést is. Mondjuk eléggé megbizhatatlan oldal, főleg történelmi témákban.
#28
#27: aha, hát persze:)
a klán egyik korszaka sem volt munkásmozgalmi, mindig is etnikai és vallási alapú volt, a második korszakban is protestáns fehér identitás illetve a kommunizmussal szembeni "ellenállás" állt a középpontban
nem tudod miről beszélsz
#27
#26: Az egy teljesen más kkk volt, mint amit én írtam, mivel ugyanazon név alatt 3 különböző csoportosulás is létezett, ha már annyira okos vagy.
#26
#21: Köze nem volt ehhez de nem baj, a polgárháború után alapították konföderációs veteránok, a déli fehér identitás megőrzésére és a "Radical Reconstruction" elleni ellenállásra (ja hogy ahhoz tudni kelleni hogy mi is az...)
annyira édes ahogy próbáljátok osztani az észt, anélkül úgy hogy a többség egy másodpercet eltöltött volna amerikában, de még egy könyvet se olvasott el ezekről a dolgokról, lehet nem véletlen hogy mások évekig tanulják ezeket a dolgokat
az AMD meg az ASUS biztos örül hogy ilyen veretes kommentek mögött virít a logójuk :)
#25
#12: Nagyobb összegben mernék fogadni, hogyha egy neked tetsző játék iszonyú olcsó lenne, akkor tizenévesként fogod félredobni a most olyan nagyratartott fogadalmadat.
#22
#20: Számít bármit is? Ez egy utolsó utáni oldal ahova nagyrészt hőbörögni járnak az emberek, ma blm, holnap gyurcsány, jövő héten greta...
#21
#18: Nem mosnám össze a kettőt, bár ironikusan mindkettőt a demokraták hozták létre...

KKK tagjai főleg fizikai munkások voltak akik a mnkájukat féltették/vesztették el a feketék miatt, ezért tömörültek agresszív csoportokba.
Blm egy csapat fehér hülyegyerekből áll akiket politikai támogatás nélkül már rég agyonvertek volna az amerikai feketék amiért tönkreteszik azt amit az utóbbi évtizedekben elértek.
#20
#17: Pedig sajnos van benne valami. Az összes ilyen kultűrbalos fostengerre úgy ugranak itt sokan, ahogy azt a kultúrbalon tanítják.
#17
#16: Köszönjük Emese.
#16
Na, a sok rinypin@ itt is nekiállt picsogni. :D
És akkor nem értik, hogy miért kell a témával ennyit foglalkozni. A hozzátok hasonló ostobák miatt...
#15
#14: Még a "rasszista" szó is rasszista... Milyen világ ez....
#14
#10: Emberi fajból csak 1 létezik jelenleg. Nem akarlak kiábrándítani, de egy fajt alkotunk a feketékkel is, latinokkal, ázsiaiakkal, stb stb..