Szellemhajók szelik a Sea of Thieves vizeit

  • Írta: gorien
  • 2020. június 18.
  • Letöltés
Link másolása
Újfajta ellenség bukkant fel a Sea of Thievesben: Flameheart kapitány bosszúszomjas kísértethajói minden élőnek borsot törnek az orra alá. A legyőzésükkel újfajta jutalmak ütik a markunkat.

Új veszedelmek várnak a Sea of Thieves kalózaira, ezúttal a síron túlról. A legújabb frissítéssel kísértethajók emelkednek fel a habokból, hogy földöntúli fegyverzetüket a jóravaló (és kevésbé jóravaló) hajósok ellen fordítsák. Az armadát Flameheart kapitány zászlóshajója, a Burning Blade vezeti, és a vele való találkozás bizonyára emeli a játékosok renoméját az Order of Souls szemében.

A szellemhajók veszedelmes ellenfelek, ugyanakkor törékenyek is: nagyobb tűzerővel bírnak, de kevesebb élettel rendelkeznek, mint egy átlagos hajó, így gyorsnak kell lenni a megsemmisítésükben. A frissítés új, Damned típusú jutalmakat és egyedi vitorlákat hoz, amelyeket azok nyerhetik el, akik elég kísértetet küldenek vissza oda, ahonnan jöttek.

A frissítés újításainak teljes listáját a játék oldalán találjátok. Az update egyszerre élesedett Xbox One-on és PC-n is, ahol egy ideje már Steamen is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...